Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmø ,  Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmø,  Sverige

Ude i horisonten ser man byens pejlemærke, Clarion Hotel Malmö Live, 85 meter over jorden. Dette er det unikke mødested, hvor du som beboer, turist og konferencegæst skal forvente det uforventede.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,7
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Malmö Live

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Clarion Hotel Malmø Live, der er et mødested for både nationale og internationale besøgende.

Tag et kig inde i hotellet med vores 360 graders panoramabilleder. 

Perfekt beliggenhed i Malmø

Takket være den perfekte beliggenhed ved siden af Malmøs centralstation og Malmö Högskola bliver du nabo til kultur, underholdning, shopping, parker og Malmøs helt egen strand, Ribersborg. Via Malmøs Citytunnel når du stationerne Triangeln og Hyllie på blot et par minutter. Elsker du arkitektur, og vil du se både det gamle og det nye, finder du både Malmöhus Slot og Turning Torso i gåafstand fra hotellet. Læs mere om Malmø her.

Restaurant og bar

Under vores tag er der flere forskellige smagssensationer at friste dig med. Cantina Otro Mas - Latinamerikansk kulinarisk oplevelse, der bringer sanserne direkte ind i varmen og den venlige atmosfære. Skulle du få lyst til en god cocktail, står Living Room Bar klar. Om sommeren er The Terrace åben - vores tagterrasse, der giver den ægte følelse af Malmø og byens store hjerte. Sky Bar Malmö Live er lukket for renovering, og senere i foråret åbner Grand Italian! Her kan du bestille bord i restauranterne!

Regionens største kongreshotel

Ønsker du en lille workshop eller en stor gallafest? Vi er klar til at styre alle former for events i sikker havn! Vores fleksible lokaler sikrer, at vi kan tilbyde kreative løsninger, hvor både du og dine ønsker er fokuspunktet. Den store kongressal med plads til 1500 personer ligger ved Malmø Centralstation, og du kan vel nærmest ikke finde en mere central beliggenhed, når det gælder konferencer. Læs mere om konferencemulighederne her!

Suiter

Opgradér dit værelse, och bo som en sportstjerne! På 23. etage kan du nyde ren luksus i Zlatan-suiten eller Chlumska-suiten, navngiven efter to Malmølegender inden for sport og eventyr. Læs mere om vores suiter her!

Fitness & Wellness

I hotellets fitnesscenter har du mulighed for at se nærmere på vores holdtræning eller nyde en traditionel sauna og massage. Vi har også personlige trænere på stedet. Hvis du foretrækker at løbe en tur udendørs, ligger den smukke slotspark inden for gåafstand. Bed vores reception om hjælp, og så giver vi gerne tips til de bedste løberuter!

Handicapvenlige værelser

Clarion Hotel Malmø Live tilbyder selvfølgelig værelser, der imødekommer de udfordringer, som vores handicappede gæster oplever i hverdagen. Disse værelser er designet til at være særligt tilgængelige for kørestole, men også for hørehæmmede og svagtseende. Kontakt os gerne for mere information om de forskellige faciliteter.

Centrum for musik, kunst og design

Clarion Hotel Malmö Live er nabo til Malmø Live Koncerthus og tilbyder fantastiske forestillinger inden for alle genrer for både hotelgæster og Malmø-beboerne. Er du interesseret i kunst, kan vi også med stolthed tilbyde en stor samling af international og moderne kunst, som hænger i hotellets fællesarealer.

Kontakt

  • Dag Hammarskjölds torg 2 21118 Malmø , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Malmö centralstation

Med bus

Bus til stoppestedet Anna Lindhs plats

Fra Malmø Lufthavn

Lufthavnsbus til Malmø centralstation

Fra Københavns Lufthavn, Kastrup

Tog til Malmø centralstation

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir, ring på tlf. +46 4 07 00 00.

Om Clarion Hotel Malmö Live

Antal hotelværelser

444 værelser, 822 senge

Antal konferenslokaler

23 lokaler, kapacitet til 1500 personer

Afstand til lufthavne

København Lufthavn, Kastrup: 25 km
Malmø Lufthavn, Sturup: 30 km

Afstand til offentlig transport

Malmø centralstation: 100 meter

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.