Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Malmö Malmø ,  Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmø,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotel med blot 150 meter fra Malmø C. Her kommer du tæt på Malmøs fornøjelser, stranden, restauranter og butikker. Vi har barception og fitnessfaciliteter. Velkommen til Malmøs perle.

Comfort Hotel® Malmö 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Malmö

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi tilbyder en solid morgenmadsbuffet med økologiske og sunde muligheder. Kort sagt, en rigtig hotelmorgenmad. Kom til Comfort Hotel Malmö og nyd en morgenmadsbuffet, selvom du ikke opholder dig på hotellet. For 175 SEK må du spise alt det, du har lyst til. Børn spiser til halv pris. Morgenmaden serveres i hotellets stueetage.

Morgenmaden serveres:
Mandage - fredage: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdage, søndage og helligdage: Kl. 07.30 - 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Det er nemt at komme frem til hotellet i bil. Kør efter Malmø C, og lige derefter finder du hotellet og parkeringspladsen. På bagsiden af hotellets bygning ligger parkeringspladser, som ejes af Malmö stad. Betaling for parkering sker i de nærliggende parkeringsautomater eller via mobilapp, EasyPark eller lignende. Døgnparkering kan løses direkte ude ved parkeringsautomaterne på parkeringspladsen

Fitnessfaciliteter

Uanset om du er en morgenfrisk eller en natugle - husk at pakke træningsklæder med, og prøv vores helt nyrenoverede fitnesscenter, som er åbent døgnet rundt.

Åbningstider

Åbent døgnet rundt, alle ugens dage

Lobbyshop

Barception er en kombination af en reception, bar og deli. Det perfekte sted for at checke ind og teste vores seneste sæsoninspirerede madudvalg. Tag en drink, mød nye eller gamle venner, og snup en bid mad inden du udforsker Malmøs puls.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Lazy Sunday

Vi elsker Lazy Sundays! Derfor lader vi dig, så ofte det går, beholde værelset frem til kl. 18.00 alle søndage - uden ekstra afgift. Kontakt altid receptionen, så vi kan se, om der er ledig kapacitet, siden vi ikke altid kan garantere, at der findes et ledigt værelse. Og du, man kan ofte checke ind lidt tidligere eller ud lidt senere andre dage også, hvis vi har ledige værelser - mod en afgift.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Alle vores gæster har adgang til gratis wifi på hele hotellet. Du kan let koble din computer eller tablet til netværket Telia Wifi på værelset, i lobbyen eller restauranten. Angiv bare dit navn og e-mailadresse, og surf løs!

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Økologisk morgenmad
 • Udendørs parkering
 • TV
 • Konferencecenter
 • Restaurant
 • Pengeskab på hotellet
 • Træningslokale
 • Handicapværelser
 • Badekar i udvalgte værelser
 • Møderum
 • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.