Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ View Malmø ,  Sverige

  • Strøget konferencelokale med plads til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmø,  Sverige

Quality Hotel View er et komplet konferencehotel i hjertet af den nye bydel, Hyllie i Malmø. Naboen er Malmø Arena, og på blot få minutter kan du nå Malmø C, København eller Kastrup med tog.

Quality Hotel™ View 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ View

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

På Quality Hotel View befinder du dig virkelig i begivenhedernes centrum. Hotellet ligger i hjertet af Malmøs nye bydel Hyllie, som er et knudepunkt for en af Europas mest dynamiske regioner, nemlig Øresundsregionen.

Restaurant & Bar

I stueetagen, lige ved entréen, finder du vores bistro og bar - The Social. Her kan du både spise og drikke godt. Nyd klassiske bistroretter med et moderne twist og et fremragende vinkort med smage fra Europa. Vi tilbyder en hyggelig og afslappet atmosfære, med mulighed for at komme ned i gear efter en lang arbejdsdag eller fejre noget sjovt med venner og familie. Læs mere om The Social Bar & Bistro her

Moderne bekvemme værelser

Vi har 302 velplanlagte og bekvemt indrettede hotelværelser, der venter på dig. På 16. etage findes vores store VIP-suite med den absolut bedste beliggenhed i hele huset. På samme etage, samt etagen under, finder du vores fantastiske Deluxeværelser. Læs mere om vores værelser her.

Et komplet konferencehotel

Med 27 mødelokaler og en samlet kapacitet for 1120 mennesker kan vi hjælpe dig med at arrangere alt fra mindre møder og konferencer til udstillinger, banketter og konferencer. Vi kan tage os af begivenheden, mingling og middage for omkring 800 mennesker. Med et bredt udvalg af party menuer kan vi skræddersy begivenhed helt efter dine ønsker. Vi tilpasser lokaler og inventar efter behovene for ethvert møde og vi tilbyder også en professionel Quality Meeting Advisor, som hjælper med alt fra dagsordenen til teknologien. Læs mere om mulighederne, hvis du ønsker at afvikle en konference, møder eller selskaber her på hotellet. Ved siden af hotellet ligger The Point - Øresundsregionens højeste kontorsbygning, hvor seks af vores konferencelokaler findes med indgang fra både hotellet og kontorsbygningen.

Beliggenhed

Med naboer som Malmø Arena, MalmöMässan og Emporia indkøbscenter kan du nå både butikker, restauranter, koncerter, messer, udstillinger og meget mere til fods. Kort sagt, dette er et mødested i ordets egentlige forstand.

I Malmø med kort afstand til København

Med ca. 50 meter til Hyllie Station kan du nemt hoppe på toget, og inden for få minutter kan du stå i enten Malmø City, København eller Copenhagen Airport. Hyggelige Malmø eller storbypuls i København? Når du bor på Quality Hotel View, behøver du slet ikke vælge, da du kan få det hele på én gang. Også selvom du måske kun bor hos os i en enkelt weekend. Du slår to fluer med ét smæk, da du kan nyde begge byers udvalg inden for underholdning og shopping. Læs mere om Malmø her. 

Suite med udsigt

Forkæl dig selv ordentligt og opgradér dit ophold til vores smukke suite med udsigt over hele byen. I Horizon-suiten findes både plads og mulighed for flere arrangementer og fester med familie, venner og kollegaer, eller for en romantisk weekend.

Velvære & Fitness

På Quality Hotel View får du mulighed for at træne i hotellets fitnesscenter eller slappe af i relax-området.

Børnenes legerum

I skoleferier synes vi, at det skal være ekstra sjovt for børnefamilier at bo på hotel. Derfor prøver vi altid at have et legerum med hoppeborg og andet sjovt for store og små i længere skoleferier.

Start flyrejsen hos os

Med blot 12 minutters togrejse til Kastrup behøver du ikke at stresse, når flyet venter. Ferien eller forretningsrejsen begynder helt enkelt på Quality Hotel View. Vælg f.eks. en afslappende overnatning her på hotellet, inden du begiver dig videre ud i verden.

Kontakt

  • Hyllie Stationstorg 29 215 32 Malmø , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Tag Pågatoget eller Øresundstoget og stå af på Hyllie station.

Med bus

Tag bus 8 og stå af ved stoppestedet Hyllie.

Fra Københavns Lufthavn

Tag Øresundstoget mod Malmø. Stå af på Hyllie station.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir, ring på tlf. +46 40 70 000.

Om Quality Hotel View

Antal hotelværelser

302 værelser, 620 senge

Antal handicapvenlige værelser

28 værelser

Antal konferencelokaler

27 lokaler, plads til 1120 personer

Afstand til lufthavn

København Lufthavn: 24 km, 12 minutter med tog, ca. 20 minutter i bil

Malmø Lufthavn: 30 km, ca. 25 minutter i bil

Afstand til offentlig transport

Mindre end 50 meter til Hyllie Station
50 meter til busstoppested for bytrafik og regionalbusser

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.