Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ View Malmø ,  Sverige

 • Strøget konferencelokale med plads til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmø,  Sverige

Quality Hotel View er et komplet konferencehotel i hjertet af den nye bydel, Hyllie i Malmø. Naboen er Malmø Arena, og på blot få minutter kan du nå Malmø C, København eller Kastrup med tog.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ View

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Vi holder af dig og vil derfor gerne sørge for, at du har mulighed for at yde dit bedste hele dagen. Vi serverer en velsmagende, nærende og mættende morgenmad med en bred vifte af økologiske produkter. Nyd både kaffe, juice, æg og forskellige pålæg. Vores morgenmadsværter guider dig meget gerne i retning af de økologiske produkter, så spørg os endelig. Skal du tidligt op? Intet problem! Fra kl. 05.00 serverer vi en lettere morgenmad i lobbyen frem til den almindelige morgenmad åbner. Her kan du smøre dine egne madder, og tag dem med, hvis du vil det. Skal du endnu tidligere op? Intet problem her heller! Vil du have en morgenmadspose med en enkel morgenmad inden kl. 05.00 kan det bestilles aftenen inden i receptionen. Vil du komme ind til morgenmad, selv hvis du ikke bor her? Selvfølgelig kan du det! Morgenmadsbuffeten koster 195 SEK for voksne, halv pris for børn 4-12 år, og er gratis for børn under 4 år.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider. 

Parkering

I Hyllie er der over 5000 steder, hvor du kan parkere bilen, og alle parkeringspladser forvaltes af P Malmø. Er du gæst på hotellet, anbefaler vi, at du parkerer i garagen i tilslutning til hotellet.

I direkte forbindelse med og lige under hotellet er der 60 parkeringspladser, heraf 8 ladepladser (forudbestilling af ladestander påkrævet). Prisen er 260 SEK/døgn og 33 SEK/time. Fra garagen er der en elevator med direkte forbindelse til hotellet. Du kører ind via Arenagatan i venstre kørebane og ned i parkeringshuset. Derefter fortsætter du gennem en tunnel under vejen for at komme til parkeringspladserne. Du betaler for parkeringen via app eller med sms. Information om app-leverandør finder du i parkeringshuset!

Vælger du at køre op i parkeringshuset, ligger P-afgiften på 250 SEK/døgn og 33 SEK/time. Her betaler du også med app eller sms.

Hvis man vil booke en af de 8 ladepladser, gøres dette via pair.se/qhview. Betaling for opladning sker via linket, mens betaling for parkering sker som beskrevet ovenfor.

 • Træning hos Quality Hotel

Fitnessfaciliteter

Aktiver kroppen i vores friske fitnesslokale. Her findes både træningsmaskiner og frie vægte med skøn musik i højtalerne. Ved siden af disse fitnessfaciliteter finder du vores relax-afdeling med sauna.

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 05.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkomne. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firbenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Vores dyrevenlige værelser ligger på 2. og 6. etage og kan findes inden for kategorierne Standard og Compact samt i to af vores Familieværelser.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har gratis trådløst internet. Du tilslutter dig let ved at vælge "Qualityguest". Ingen adgangskode eller registrering behøves. Enklere kan det knapt blive!

Øvrige tjenester

 • Cykeludlejning
 • Joggingrunde
 • Banketlokale
 • Elevator
 • Pengeskab
 • TV
 • Vækketjeneste
 • Konferencecenter
 • Kopimaskine
 • Kaffemaskine i udvalgte værelser
 • Restaurant
 • Handicapværelser
 • Strygejern og strygebræt
 • Møderum
 • Røgfrit hotel
 • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.