Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Skellefteå Skellefteå ,  Sverige

Comfort Hotel® Skellefteå

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotel med moderne konferencefaciliteter og en dejlig beliggenhed midt i Skellefteå. Vores store lokaler gør os til et glimrende valg, uanset om det gælder store eller små konferencer eller ren afslapning.

Comfort Hotel® Skellefteå 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,4
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Skellefteå

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Målet for os på Comfort Hotel Skellefteå er at give vores gæster en fantastisk oplevelse ved hvert eneste besøg.

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og når du bor på Comfort Hotel Skellefteå, inkluderer værelsesprisen altid en overdådig morgenmadsbuffet med en masse nærende og økologiske produkter.

Restaurant & Natklub Cinco

På Restaurant & Natklub Cinco, som ligger i hotellets stueetage, byder menuen på en kombination af Norrland, Sydamerika og Spanien. Der serveres også frokost på hverdage. Fredag og lørdag aften forvandles Cinco til Skellefteås mest populære natklub. Læs mere og book bord her.

Træning

Cirka 10 skridt fra hotellet ligger vores samarbejdspartner Step In. Et topmoderne træningscenter med noget for alle. Mod et gebyr kan du som hotelgæst nyde adgang til fitnesscentret døgnet rundt.

Loungen

Vores lounge og lobbybar byder dig velkommen! Her kan du spille shuffleboard, selskabsspil, snakke om dagens møde eller bare omgås. I receptionen findes alt fra kaffe til andre drikkevarer, der passer lige til jer.

Aqua Spa

På hotellet finder du også vores samarbejdspartner Aqua Spa. Et muntert, tætsammentømret team med mange års erfaring. Sammen har vi gjort Aqua Spa til et af Sveriges fineste dags-kurbade, hvor vi har fokus på service. Målet er at give alle vores gæster en ekstra god behandling. Hos os kan du bestille alt fra manicure og pedicure til ansigtsbehandlinger og massage.

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:00 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.