Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Skellefteå Skellefteå ,  Sverige

Comfort Hotel® Skellefteå

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotel med moderne konferencefaciliteter og en dejlig beliggenhed midt i Skellefteå. Vores store lokaler gør os til et glimrende valg, uanset om det gælder store eller små konferencer eller ren afslapning.

Comfort Hotel® Skellefteå 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,1
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Skellefteå

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Når du bor på Comfort Hotel Skellefteå, er morgenbuffeten altid inkluderet i værelsesprisen. Selvfølgelig har vi laktose- eller glutenfrie samt veganske alternativer.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

I perioden 21. juni til 4. august serveres morgenmaden mellem kl. 06:30 - 10:00

En hotelmorgenmad er ikke kun for hotelgæster. Vil du forkæle dig selv og nogen, du holder af? Alle er naturligvis velkomne til at nyde vores fantastiske morgenmadsbuffet mod en afgift. Det vil også være en perfekt gave fra chefen til sine ansatte. Kontakt hotellet for at booke til større selskaber. 

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt i weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet for nærmere information om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi tilbyder parkering i vores parkeringsgarage for alle hotellets gæster. Prisen er 160 SEK pr. døgn. Ved indchekning kan man reservere en garageplads afhængigt af tilgængelighed.

Fitnessfaciliteter

Ikke mere end 10 skridt fra hotellet ligger vores samarbejdspartner Step In. Et topmoderne træningscenter med noget for alle, der har lyst til at træne. Som hotelgæst kan du træne døgnet rundt mod en mindre afgift.

Aldersgrænse 15 år.

Comfort Deli

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i vores Comfort Deli ved Barception. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Vaskerum

Rejser du let, eller har du brug for at vaske noget tøj? Bare rolig, i hotellets vaskerum kan du helt gratis vaske og tørre dit tøj. Vil du hellere aflevere det til renseriet? Kontakt os, så hjælper vi dig mod et gebyr.

Kaffe og te inkluderet

Hos Comfort Hotel Skellefteå byder vi altid vores gæster på kaffe og te i lobbyen.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Aqua Spa

Forkæl dig selv med en vidunderlig behandling hos vores samarbejdspartner Aqua Spa i stueetagen. Du kan nyde en lang række behandlinger her, inkl. massage, ansigtsbehandlinger og mere.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du kan hente din adgangskode i receptionen.

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Joggingrunde
 • Elevator
 • Udendørs parkering
 • Indendørs parkering
 • Fladskærms-TV
 • TV
 • Vækketjeneste
 • Gratis kaffe
 • Kæledyr tilladt
 • Restaurant
 • Natklub
 • Træningslokale
 • Fax
 • Handicapværelser
 • Spa
 • Møderum
 • Spejl i fuld længde
 • Røgfrit hotel
 • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.