Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Prisma Skøvde ,  Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skøvde,  Sverige

Quality Hotel Prisma er et moderne konferencehotel ved Boulognerparken i Skövde centrum. Du har gåafstand til butikker, kulturseværdigheder og underholdningstilbud, hvorfor du er garanteret et spændende ophold i Skövde.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,8
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Prisma

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Prisma er et konference- og familiehotel, der ligger centralt i Skövde. Du har gåafstand til offentlig transport og Skövde centrum med sine mange butikker og restauranter.

Beliggenhed og omgivelser

Quality Hotel Prisma ligger i smukke omgivelser ved Boulognerparken, der er en grøn oase midt i Skövde. Det er nemt at komme fra hotellet og hen til de enkelte turistattraktioner, såsom Hornborgarsøen, Läckö slot og Skara Sommerland.

Konferencer

Hold din konference hos os! Hotellets moderne og lyse konferencelokaler kan rumme op imod 80 deltagere. Vores erfarne personale hjælper naturligvis gerne med planlægningen af både små og store arrangementer. Du ved vel, at softice og popcorn indgår under hele dit konferencebesøg, når du booker møde hos os? En garanteret succes! 

Restaurant og bar

Her på Quality Hotel Prisma har vi en hyggelig restaurant, The Social Bar & Bistro, hvor du kan spise et lækkert måltid og nyde en skøn drink. Vi serverer morgenmad, frokost og middag i et stilrent og behageligt miljø. Hos os kan du læne dig tilbage, mens personalet tager hånd om dine ønskemål. 
Bemærk, at restauranten er midlertidigt lukket, men i mellemtiden kan du købe varme retter og drikkevarer i receptionen.

For holdet og heppekoret

Vi er glade for at kunne tilbyde vores idrætsgæster rabatteret pris i forbindelse med stævne, kamp eller løb. Få den bedste start med en skøn seng og mulighed til både tidligt check-in og sen check-out, og egen idrætsmenu. Læs mere om vores tilbud og rabatter for dig, som rejser med idrætten.

Afslapning og træning

Vil du slappe lidt af, så gør du det bedst i vores sauna, som ligger i hotellet og er gratis for alle vores gæster. Vegg i vegg med badstuen ligger treningsrommet vårt og venter på deg – fullt utstyrt med frivekter og maskiner for både kondisjon og styrke. Vil du træne udendørs, så er der fine løbe- eller gåture i nærheden af hotellet. Spørg i receptionen, så hjælper vi dig gerne med tips og kort.  

Velkommen til Skövde og Quality Hotel Prisma!

Kontakt

  • Ekedalsgatan 2 54137 Skøvde , Sverige

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Skövde Resecentrum

Med bus

Ta bus 4 fra Skövde Resecentrum, stå af ved stoppestedet Volvo B-port.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Skövde, ring på tlf. +46 500 416 500.

Om Quality Hotel Prisma

Antal hotelværelser

115 værelser, 150 sengepladser

Antal konferencelokaler

4 lokaler, plads til 80 deltagere

Afstand til Landvetter Lufthavn

148 km, ca. 2 timer med bil

Afstand offentlig transport

Skövde Resecentrum: Ca. 400 meter
Busstoppested Volvo B-port: Ca. 50 meter
Bus fra Skövde Resecentrum: Ca. 5 minutter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.