Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Prisma Skøvde ,  Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skøvde,  Sverige

Quality Hotel Prisma er et moderne konferencehotel ved Boulognerparken i Skövde centrum. Du har gåafstand til butikker, kulturseværdigheder og underholdningstilbud, hvorfor du er garanteret et spændende ophold i Skövde.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Prisma

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi serverer en lækker morgenmadsbuffet med et godt udvalg af sunde og velsmagende madvarer med mange økologiske alternativer.

Åbningstider

Mandag - fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi tilbyder parkering i vores garage. Pladserne er begrænsede, så vi anbefaler at du forhåndsreserverer p-plads. Vi har seks ladestolper i garagen, som kan reserveres.

Pris garage

220 SEK pr. døgn

Forhåndreservér parkeringsplads

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Fitnessfaciliteter

Vores træningslokale er fuldt udstyret med maskiner for både kondition og styrke såsom løbebånd, frie vægte og kombimaskiner. Træningslokalet ligger væg i væg med vores sauna. Sauna og træningslokale er gratis for vores hotelgæster.

Åbningstider

Alle dage: 05.00 - 22.00

Sauna

Velkommen til hotellets sauna, hvor du kan slappe af efter en lang dag. Saunaen er gratis for alle vores gæster.

Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 22.00

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

  • Check ud hurtigt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Mere tid til andet! Hvis du tilmelder dig for Express Checkout ved ankomst, kan du enkelt efterlade din nøgle i vores Express Checkout-kasse, når det er tid til at forlade hotellet.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster.

Øvrige tjenester

  • Kopimaskine
  • Restaurant
  • Rengøringsservice
  • Møderum
  • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.