Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Strawberry Arena Solna ,  Sverige

Quality Hotel™ Strawberry Arena

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Strawberry Arena – dit ultimative eventhotel for uforglemmelige øjeblikke! Vi ligger lige ved siden af Strawberry Arena og Mall of Scandinavia og skaber møder og events til alle lejligheder og i alle former.

Quality Hotel™ Strawberry Arena 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Strawberry Arena

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Hvis man skal holde til en hel dag med konferencer og aktiviteter, er det vigtigt at begynde dagen med en god morgenmad. I vores sunde og gode morgenmadsbuffet finder du også et udvalg af økologiske produkter, og morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Morgenmaden serveres:

Mandag - søndag: 07.00 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

I direkte tilslutning til hotellet og omkring Strawberry Arena tilbyder Parkman parkering udendørs. Pladserne kan ikke reserveres på forhånd. Betaling sker i Parkmans parkeringsautomater eller via EasyPark-appen. Vær opmærksom på skilte om arrangementer på Strawberry Arena, siden parkeringspladsen kan spærres af.

Andre parkeringsmuligheder

Hvis parkeringen er fuld, anbefaler vi Arenagaragen på Evenemangsgatan ved parkering over to timer - priser og vilkår finder du her. Ved kortere besøg kan du holde uden omkostning i Mall of Scandinavias garage op til to timer, derefter debiteres du pr. påbegyndt halve time. Priser og vilkår finder du her.

Selvbetjening ved check-in

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Fitnessfaciliteter

Vores fitnesslokale er fuldt udstyret med maskiner til både kondition og styrke. Her finder du også både en tør- og vådsauna, hvor du kan bløde musklerne op efter træningen. Der er fri adgang til fitnessfaciliteterne, når man bor på vores hotel. Vil du hellere træne udendørs, er der gode løbe- eller gåture omkring den nærliggende Råstasø eller den kongelige Hagapark. Spørg i receptionen, så hjælper vi dig gerne med både tips og kort.

Åbningstider

Mandag - søndag: 06.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

 • Check ud hurtigt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Mere tid til andet! Hvis du tilmelder dig for Express Checkout ved ankomst, kan du enkelt efterlade din nøgle i vores Express Checkout-kasse, når det er tid til at forlade hotellet.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

WiFi

Alle vores hotelværelser har trådløst internet. Kobl dig på netværket QualityGuest Wifi og log ind med din e-mailadresse eller med dit Strawberry nummer. Det bliver nærmest ikke nemmere.

Øvrige tjenester

 • Joggingrunde
 • Banketlokale
 • Elevator
 • Sauna
 • Fladskærms-TV
 • Konferencecenter
 • Restaurant
 • Handicapværelser
 • Ismaskine
 • Møderum
 • Røgfrit hotel
 • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.