Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Ved porten til Bohuslän, 30 minutter nord for Gøteborg, ligger Stenungsbaden Yacht Club. Her får du den flotteste udsigt over Hakefjorden. Lad dig betage af naturens magi, arrangér en kreativ konference, dyrk forskellige aktiviteter og slap af i vores spa

Stenungsbaden Yacht Club 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Stenungsbaden Yacht Club

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

En lille time fra Gøteborg, men på en helt afsides plads, ligger Stenungsbaden. Og bedst af alt, her bor I kun nogle skridt fra aktiviteter, der er både tæt på havet og kan få pulsen op, men også et afslappende spa. Her kommer man både for at nyde oplevelser og aktiviteter, og for at slappe af. Alt indrammet af en vidunderlig udsigt over Hakefjorden og det salte hav.

Spa & træning

Vores spaafdeling Bluewater Sports & Health Club byder på varme, skønne bade, både udendørs og indendørs, et saunalandskab, behandlinger og træning både i hold og individuelt. Når vejret tillader, mærker du pulsen slå via beachvolley og tennis. Du kan selvfølgelig også altid sidde på soldækket og nyde udsigten til det smukke skærgårdslandskab. På vores bootcamp-bane kan du udfordre dig selv og dine venner.

Oplev vores spa

Entré til vores spa indgår ikke i værelsesprisen, men skal bestilles separat via e-mail eller pr. telefon. I entréprisen til spaområdet indgår udlån af badekåbe og håndklæde, samt te og adgang til frisk frugt. Læs mere om priser og åbningstider her.

Konferencer i skærgården

Stenungsbaden kan opfylde alle dine konferenceønsker. Hold konferencen undendørs, sæt ekstra fart på med aktiviteter på havet, få succes med jeres eget live band, variér jeres måltider eller vær jer selv i vores eksklusive konferencevilla, J.C Stevens. Vi kan modtage op til 400 i det samme lokale. Læs mere om vores konferencemuligheder her.

Madoplevelser

Captains Table er hotellets stilsikre, sportige og elegant afslappede restaurant med udsigt over Hakefjorden og det salte hav. Her serveres middag for alle gæster. Nyd vores à la carte-menu, eller nyd en velkomponeret tre-retters menu, der indgår i vores pakker. Ferske råvarer, økologiskt, lokalproduceret og baseret på årstiderne er nogle af nøgleordene. Med muslinger fra Orust, østers fra Ljungskile og vores bagere lige rundt om hjørnet håber vi, at smagene ikke er det eneste, der lander godt i maven. Nede ved strandkanten kan du i sommermånederne besøge den charmerende båthuset Kookaburra. Læs mere om The Captains Table og Kookaburra her.

Aktiviteter

Polterabend, golfweekend, konference eller bare socialt samvær med dine nærmeste? Steungsbadens store aktivitetsudvalg har noget for enhver smag. Med naturen og havet lige om hjørnet kan vi tilbyde alt fra sejlads, bådture, is-skulpturering og rulleskøjteløb. Er du til mere rolige aktiviteter, kan vi f.eks. anbefale vinsmagning. Vil du have en rigtig udfordring, så book tid i vores bootcamp og prøv vores forhindringsbane. Læs mere om vores store udvalg af aktiviteter her.

Kontakt

  • Södra Stenungsön 44448 Stenungsund , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Busstop: Stenungsön, blot 2 minutters gang fra hotellet

Med tog

Stenungsund C, ca. 20 minutters gang fra hotellet.

Med taxi

Vi samarbejder med Taxi Stenungsund, ring på tlf. +46 303 75 15 15.

Med båd

Position: N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.
I vores gæstehavn er der flere gæstepladser. Havnen har en dybde på 3 meter. Brug bøjerne, som er udlagt til for/agter-fortøjring, ellers kan der fortøjres på langsiden.

Om Stenungsbaden Yacht Club

Antal hotelværelser

214 værelser, 448 senge

Antal konferencelokaler

24 lokaler, plads til 420 konferencedeltagere.
Mingle-arrangementer for op til 1500 deltagere.

Afstand til lufthavn

Gøteborg Landvetter Lufthavn: 70 km, ca. 45 minutter
Trollhättan-Vänersborg lufthavn: 65 km, ca. 50 minutter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.