Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Sverige

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Sverige

Med hele 503 værelser, 13 etager og 10 XXL-værelser bliver dette det nye flagship-hotel hos Comfort Hotel-kæden. Du kommer endda frem til dit fly enkelt og hurtigt. Det er det bedste sted at begynde din rejse! Velkommen!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Arlanda Airport kommer til at ændre på din opfattelse af lufthavnshoteller – og hotellet beviser, at budgetvenlige alternativer bestemt ikke behøver være kedelige! Comfort Hotel Arlanda Airport kommer den moderne rejsende i møde, uanset om det drejer sig om dit livs eventyr, et besøg hos en ven eller et vigtigt møde.

Blot 40 meter fra lufthavnen

Du får en nem adgang til Arlanda Lufthavn. Fra hotellet er der kun 40 meter at gå til Terminal 4 och 5. Følg skiltene mod SkyCity, derefter mod hotellet. Hotellet ligger lige over gaden ved indgangen til SkyCity.

Morgenmad

Morgenmadsbuffeten indeholder alt, du har brug for, for en god start på dagen. Skal du nå et tidligt fly? Fra tidlig kan du også forsyne dig fra vores Early Breakfast Deli. Læs mere her.

Parkering

Parkér bilen i hotellets opvarmede parkeringskælder! El-pladser er også tilgængelige. Kontakt Barception for priser på kort-/langtidsparkering og booking.

Barception


Køkkenet er åbent syv dage om ugen mellem 17:00 og 23:00. På menuen finder du barsnacks, lækker pizza fra vores pizzaovn, et udvalg af sæsoninspirerede retter og selvfølgelig en rigtig god burger. Al mad og drikke bestilles i Barception.

I vores Comfort Deli finder du altid et udvalg af friske salater, sandwiches og andre enkle retter, der kan opvarmes i Barception. Præcis hvad der tilbydes varierer fra dag til dag og er baseret på sæsonens råvarer. Åben 24/7.

Easy to enjoy

På Comfort Hotel Arlanda Airport er livet enkelt. Nyd en sund og god morgenmad. Besøg fitnessrummet døgnet rundt. På hotellet har du også mulighed for at vaske tøj, når du vil, så du altid har noget rent at tage på før eller efter rejsen. Der findes desuden et strygerum på hver etage, så din skjorte kan blive klar inden arbejdsdagen eller rejsen. Er I mange i familien eller i vennegruppen, findes der desuden også 10 XXL-værelser med plads til 8 personer.

Hurtige og effektive møder!

Har du brug for et mødelokale inden for en time? Til en hel dag eller måske til flere dage i træk? Det klarer vi. Bare begynd at brainstorme, pitche en idé eller arbejde i ro og mag. Når sulten melder sig, er vi klar, uanset hvad du har brug for til at få ny energi.

Kontakt

  • Tornvägen 19A 19060 Stockholm, Arlanda , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Fra Arlanda Lufthavn

Fra terminal 4 og 5: følg skilt mot SkyCity, derefter mod Comfort Hotel Arlanda Airport. Hotellet ligger ned for rulletrappen og lige over gaden fra indgangen til SkyCity.

Det centrale Stockholm

Arlanda Express tager dig til og fra det centrale Stockholm på 20 minutter.
Der er 50 meter til lufthavnen, 45 minutter til det centrale Stockholm.
Der er 50 meter til nærmeste busstation og ca. en time til det centrale Stockholm med offentlig transport.
Det tager ca. 40 minutter i bil, afstanden er 42 kilometer.

Taxi

Vi anbefaler Cabonline, ring på tlf. +46 87 44 95 60

Om Comfort Hotel Arlanda Airport

Antal hotelværelser

503 hotelværelser

Konference- og mødekapacitet

4 konferencelokaler med en kapacitet til ca. 80 personer

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.