Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Sverige

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Sverige

Med hele 503 værelser, 13 etager og 10 XXL-værelser bliver dette det nye flagship-hotel hos Comfort Hotel-kæden. Du kommer endda frem til dit fly enkelt og hurtigt. Det er det bedste sted at begynde din rejse! Velkommen!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

Morgenmad

Morgenmadsbuffeten hos Comfort Hotel Arlanda Airport indeholder alt, du har brug for, for en god start på dagen med både kolde og varme retter. Skal du nå et tidligt fly? Early Breakfast Deli er tilgængelig fra rigtigt tidligt om morgenen. Vælg mellem færdigsmurte rundstykker, yoghurt med müsli, æg frugt, juice og nybrygget kaffe!

Åbningstider, morgenmadbuffet:

Mandag - søndag: 05.30 - 09.30

Åbningstider, Early Breakfast Deli:

Mandag - søndag: fra 02.00 

Parkering

Ankommer du i bil? Intet problem! Vi tilbyder en garage, hvor du kan parkere din bil. Her findes også ladestationer for elbiler.

Priser:

24 timer: 275 SEK
1 uge: 850 SEK
2 uger: 1500 SEK 

Send en e-mail til comfort.arlanda@strawberry.se for booking. Hvis parkering ikke reserveres på forhånd, tilbydes parkering kun ved ledig kapacitet.

Barception

I stueetagen finder du vores Barception, som serverer kaffe, læskedrikke, øl og vin samt snacks og enklere retter med et tydeligt fokus på økologiske og sunde råvarer. Her kan du tanke energi eller bare slappe af med en øl i vores lounge.

Spekulerer du over, hvad Barception står for? Det er enkelt: Bar + Reception = Barception.

Fitnessfaciliteter

Har du lyst til at få rørt dig inden eller efter en lang flyvetur? Besøg The Comfort Gym! Her finder du alt fra avancerede træningsmaskiner til enklere træningsredskaber. Vi vil gerne være sikre på, at fitnessrummet passer til alle vores gæster – uanset hvilket niveau man træner på.

Åbent døgnet rundt, alle ugens dage!

Self service station

Hos os skal det være nemt at klare check-in og check-out. Slip for de lange køer – med vores selvbetjeningsautomater kan du selv tjekke ind, betale og tjekke ud.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Laundromat

Det kan slide på tøjet at rejse, men Comfort Hotel Arlanda Airport har løsningen. Vi kommer ikke til at vaske dit tøj, men vi gør det nemt for dig at vaske det selv. Benyt dig af vores vaskeservice, som er åben døgnet rundt. Køb polet i Barception.

Og ja, du kan stryge alt dit tøj bagefter. Vi har et strygerum på hver etage.

WiFi

Hos os kan du surfe helt gratis på hele hotellet.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.