Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

At Six Stockholm ,  Sverige

At Six

Stockholm,  Sverige

Det nye mødested i Stockholm er At Six. Det er eksklusivitet med et twist samt et unikt værelsesudvalg med restauranter och barer, fitness og eventarena. Det er på nummer seks, at du finder alt det sjove. Vi ses i her!

At Six 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,3
af 10
Vurdering for At Six

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Hos os kan du nyde en stor morgenmadsbuffet med mange forskellige alternativer. Udover buffeten findes der også en separat à la carte-menu med internationelle og nyskabende morgenmadsretter. Prøv vores ricottapandekager, scrambled avocado, 63 degree egg med hollandaisesovs og flere andre lækre skabelser.

Morgenmadsbuffet: 375 SEK

Åbningstider finder du her!

Parkering

Stockholm parkering står for parkeringen (Gallerians parkeringshus), hvor der findes 795 parkeringspladser indendørs, beliggende under Gallerian. Vi tilbyder også valet parking.

Parkering Gallerian: 70 SEK/ time eller 425 SEK/ døgn

Valet parking: 675 SEK/ døgn (kan ikke forudbestilles).

Fitnessfaciliteter

I vores træningslokale på våning 1 finder du crossfit-inspireret udstyr fra nogle af de mest kendte leverandører. At Six Gym Club er vores medlemsklub, hvor du blandt andet får mulighed for at træne med vores personlige træner.

For mere information og efterspørgsler: 
wellness@hotelatsix.com

Roomservice

Vi tilbyder roomservice mod 95 SEK i serviceafgift.

Vaskeservice

Har du brug for at få vasket noget, eller skal du blot have frisket garderoben op? På At Six tilbyder vi vaskeservice mod en serviceafgift.

WiFi

Vi tilbyder frit tilgængeligt WiFi til vores gæster, hvor det bliver nemt at koble sig på netværket. Husk dog at koble af i ny og næ!

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.