Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møder du et livsstilshotel i storformat med spændende design inspireret af 60er-flair. Hotellet ligger i centrale Stockholm i den populære bydel Kungsholmen.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Amaranten

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Hotel Amaranten ligger i det centrale Stockholm, kun 8 minutters til fods fra centralstationen og Stockholm city. En perfekt placering for dig, der vil tage opdagelsesskoene på og opleve alle Stockholms seværdigheder. Man trives ekstra godt på hotellet, hvis man sætter pris på det unikke, moderne design med inspiration fra 1960'erne. Vi har også fitnessfaciliteter og konferenceafdeling. 

Local vibes midt i Stockholm

Clarion Hotel Amaranten ligger i den levende bydel Kungsholmen, som er smukt omringet af vand og fine stier til gåture. Her har du nært til både seværdigheder, shopping og pulsen i city. Desuden er der masser af restauranter på Kungsholmen med mange udeserveringer, alt fra afslappede udeserveringer til underholdningspaladser. Her trives familier, par og forretningsrejsende. På 10 minutter til fods er du ved Stadshuset, hvor der dagligt sejler både mod Stockholms øhav. Læs mere om Stockholm her.

Udenfor hotellets dør finder du metroen, som tager dig til T-centralen og Kungsträdgården og city på bare fire minutter. Her kan du hoppe på sporvognen til Skansen, Gröna Lund, Abba the Museum, Nordiska museet og Vasamuseet. Vil du hellere gå tager det 10 minutter til Hötorget. 

Brasserie NÒR

Slå dig ned i et livligt og hyggeligt miljø og nyd en førsteklasses smagsoplevelse i hotellets brasserie NÒR. Her serveres klassiske nordiske favoritter med en stor dosis nysgerrighed. Uanset om du vælger noget fra a la carte-menuen eller Chef's Choice, kan du forvente smagfulde og sæsonbetonede retter i den nordiske ånd. Velkommen til Kungsholmens nye dagligstue!

Living Room

Velkommen til en af Stockholms skønneste hotelbarer, hvor du kan nyde både klassiske og nye drinks, god vin og spændende øl i et behageligt og afslappende miljø.

Træningsrum 

Velkommen til vores indbydende fitnessrum i samarbejde med Casall Pro. Her er funktionel træning i fokus, og med det nye udstyr får du som gæst en træningsoplevelse, hvor kreativiteten kan flyde.

Kontakt

  • Kungsholmsgatan 31 112 27 Stockholm , Sverige

Mere information

Om hotellet

Med metro

Blå linje til Rådhuset

Med bus

Bus 1, 54, 61, 65
Stig af ved stoppestedet Rådhuset eller Kungsbroplan

Fra Arlanda Lufthavn

Tag Arlanda Express til Stockholms centralstation. Skift til metro eller bus.

Med taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Amaranten

Antal hotelværelser

461 værelser

Antal konferencelokaler

10 stk - total kapacitet for 200 deltagare. Lokalerne har kapacitet for 2-75 personer. 

Afstand til lufthavn

Arlanda Lufthavn: 40 km, ca. 45 minutter
Bromma Lufthavn: 7,8 km, ca. 20 minutter

Afstand til offentlig transport

Metrostation Rådhuset: 0 meter
Busstop Scheelegatan: 10 meter
Stockholms centralstation: 750 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.