Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møder du et livsstilshotel i storformat med spændende design inspireret af 60er-flair. Hotellet ligger i centrale Stockholm i den populære bydel Kungsholmen.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,1
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Amaranten

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi tilbyder en lækker morgenbuffet med mange økologiske og sunde alternativer. Er du ikke hotelgæst, men vil gerne nyde vores vidunderlige morgenmadsbuffet? Varmt velkommen - det koster kun 225 SEK pr. person - gælder ved ledig kapacitet!

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 11:00

 

  • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Pipersgaragen er et opvarmet indendørs parkeringshus, som drives af en ekstern aktør oh ligger under hotellet - enkelt og bekvemt. Parkeringshuset ligger på Pipersgatan 23. Parkeringshuset drives af en privat aktør, og vi kan derfor desværre ikke tage imod reservationer eller tilbyde parkeringsservice.

Pris

395 SEK pr. nat. Check-out kl. 13.00.

Fitnessfaciliteter

Som gæst har du fri adgang til vores fitnesscenter.

Åbningstider

Mandag - søndag: 24/7

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Selvbetjening ved check-in

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

  • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

  • Få dit tøj vasket på Clarion Hotel

Vaskeservice

Ønsker du at kunne rejse med mindre bagage? Intet problem, vi har vaskeservice på hotellet. Efterlad dit vasketøj i receptionen senest kl. 09.00 og få det returneret samme dag. Der findes vaskeposer på værelset.

  • Express Checkout på Clarion Hotel

Express Check-out

Træt af at står i kø, når det er tid til check-out? Så vil du elske vores service Express Check-out. Kontakt os i receptionen for mere information.

  • TV-kanaler på Clarion Hotel

Tv-kanaler

Slap af foran fjernsynet efter en lang dag. Alle vores tv-kanaler er inkluderet i værelsesprisen.

  • Wifi på Clarion Hotel

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Få et login i receptionen eller log på med dit Strawberry-nummer. Det kan nærmest ikke blive nemmere.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.