Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central har Stockholms mest centrale beliggenhed, lige rundt om hjørnet ligger byens hovedbanegård. Herfra har du gåafstand til Stockholms fantastiske udvalg af restauranter, museer og natklubber.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,8
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

For os på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central er beliggenheden det vigtigste. Mere centralt end dette kan du ikke bo i Stockholm. Vi tilbyder kompakte og friske værelser til gode priser, lige ved Stockholms Centralstation.

Xpress-morgenmad

Folk er forskellige. Nogle kan lide æg, bacon, pandekager og wienerbrød serveret på sølvfad, mens andre nøjes med en coffee-to-go. Hos Xpress har vi besluttet at skippe morgenmadsbuffeten og lade dig bestemme. Kig forbi Barception for at købe en chiagrød, havregryn eller en morgenmadspose. Er du den franske type, der lever på kaffe og croissanter? Bare rolig, det har vi også! Du kan også vælge at købe vores færdige morgenmadspakke, som koster 95 SEK. 

Vil du få en virtuel rundtur i vores hotel? Tag et kig rundt i hotellet her.

Central beliggenhed

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central ligger i Stockholms World Trade Center, med direkte forbindelse til Stockholms Centralstation. Her ligger vi inden for gåafstand til en bred vifte af Stockholms shoppingmuligheder, restauranter, natklubber og vigtigste attraktioner. Hvis du ankommer i bil, kan du parkere nemt og smidigt i parkeringshuset lige ved siden af ​​hotellet. Læs mere om Stockholm her.

Hotelværelser

Vores hotelværelser er kompakte og har alt, hvad du har brug for. Du kan vælge at bo i et rummeligt standard værelse eller spare penge og plads i et af vores moderate værelser. Moderate værelset er ideelt til dig, der ønsker at slappe af og sove godt efter en hektisk dag i Stockholm. Et mere lydisoleret værelse skal man lede længe efter.

Frit tilgængeligt WiFi er altid til rådighed

Du surfer selvfølgelig med fuld fart på hele hotellet, uden at skulle betale en krone.

Mad og drikkevarer

Selvom man har alt, hvad Stockholm har at byde på lige rundt om hjørnet, kan det være rart at blive på hotellet en gang imellem. I lobbyen findes en bar, hvor vi serverer både mad og drikkevarer, så du ikke behøver at forlade basen. Vi kan godt lide at give noget ekstra med i købet. 

Handicapvenlige værelser

Vi har en række handicapvenlige værelser, der er designet til at gøre dit ophold lettere, hvis du har visse handicaps eller sidder i kørestol. Kontakt os for mere information om vores handicapvenlige værelser og faciliteter.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvad der er til rådighed på vores hotel? Her har vi samlet svar på ofte stillede spørgsmål om Comfort Xpress Hotel Stockholm Central.

Kontakt

  • Kungsbron 1 11122 Stockholm , Sverige

Find vej til hotellet

Metro

Metrostation T-Centralen

Fra Arlanda

Arlanda Express til Stockholms hovedbanegård

Med taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM, ring på tlf. +46 08 15 00 00.

Om Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Antal hotelværelser

257 værelser, 503 senge

Afstand til lufthavn

Arlanda Lufthavn: 40 km, ca. 35 minutter
Bromma Lufthavn: 9 km, ca. 20 minutter

Afstand til offentlig transport

Metrostation T-centralen: Ca. 150 meter
Stockholms hovedbanegård: Ca. 50 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.