Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central har Stockholms mest centrale beliggenhed, lige rundt om hjørnet ligger byens hovedbanegård. Herfra har du gåafstand til Stockholms fantastiske udvalg af restauranter, museer og natklubber.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,6
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Nogle kan lide æg, bacon, pandekager og wienerbrød serveret på sølvfad, mens andre nøjes med en coffee-to-go. Hos Xpress har vi derfor valgt at skippe morgenmadsbuffeten. I Barception har vi fundet frem et udvalg baguetter, wraps, yoghurt, smoothies, juice, friskkværnet fairtrade-kaffe og andet, som passer perfekt til morgenmaden. Du kan også købe vores færdige morgenmadspakke, som koster 95 SEK.

 

Parkering

Ankommer du i bil, anbefaler vi, at du parkerer i parkeringskælderen, som ligger i den samme bygning som Comfort Hotel Xpress Stockholm Central. Parkering gælder ved ledig kapacitet, og kan ikke reserveres på forhånd. Prisen er 500 SEK og betales i parkeringskælderen.

Lobbybar

I Comfort Hotel Xpress Stockholm Centrals Barception, der ligger i receptionen, kan du købe snacks, lette måltider, slik, og hvad du ellers mangler. Tag det hele med op på værelset eller nyd det i vores ny renoverede lobby.

Åbningstider

Alle dage: Døgnet rundt (alkohol serveres mellem kl. 11.00 - 00.00).

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Lazy Sunday

Blev byturen i lørdags lidt længere end beregnet? Intet problem, hver søndag har du dit hotelværelse helt frem til kl. 18.00, så glem alt om stress og jag. Husk bare at meddele receptionen! Det er søndag, og det skal du nyde i fulde drag. Du kan læse mere om servicen her.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Log ind med dit navn og e-mailadresse eller med dit Strawberry-nummer.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.