Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Carlia Uddevalla ,  Sverige

Quality Hotel™ Carlia

Uddevalla,  Sverige

Quality Hotel™ Carlia ligger midt i det centrale Uddevalla. Føl varmen og atmosfæren fra Bohuslän. Her findes konferenceafdeling, pub, restaurant samt relaxafdeling med sauna.

Quality Hotel™ Carlia 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Morgenmad

Vi serverer en førsteklasses morgenmadsbuffet hver morgen. Her er noget lækkert for alle smage - vælg blandt både varme og kolde produkter. Vi har også et bredt udbud af økologiske og veganske produkter. Velkommen ind til dagens vigtigste måltid!

Parkering

Også din bil er velkommen hos os! Vi har flere parkeringspladser på hotellets bagside. Disse kan dog ikke bookes, og betales via Easypark. Der er også godt med kommunale parkeringsmuligheder i tilslutning til hotellet.

Træningscenter

I stueetagen, ved vores hyggelige relaxafdeling, ligger et træningslokale med blandt andet frie vægte, træningscykel, løbebånd, pilatesbold og yogamåtter.

Relax

Hos os kan I slappe af i varmen i vores to saunaer. I vores dampbad, som er en mildere variant af en dampsauna, opleves et blødt og herligt klima, hvor både store og små kan komme ned i gear. I den traditionella sauna gives en herlig oplevelse, når varmebøljerne spreder sig. I tilslutning til vores sauna er der fællesbrusere samt mulighed for at slå sig ned i vores skønne rattanlænestole.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Husdyr er velkommen, også i vores pub.

WiFi

Vi har gratis wifi til alle vores gæster, og det er tilgængeligt på samtlige etager.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.