Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Winn Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Winn

Umeå,  Sverige

Comfort Hotel Winn er et moderne Umeå-hotel. Dette er hotellet for dig, som er vild med et lækkert design, shopping lige rundt om hjørnet, fri internet samt god afslapning og Umeås bedste beliggenhed.

Comfort Hotel® Winn 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Winn

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Winn – et moderne hotel i centrum af Umeå. 12 etager, 52 meter over havets overflade og 185 værelser med Umeås bedste udsigt. Hæng ud i vores lobby, eller besøg vores populære café og restaurant Guilty Pleasure i stueetagen, hvor der er puls og skøn stemning alle ugens dage.

Midt i Umeå

Comfort Hotel Winn passer lige så godt til dig, som har lyst til en Umeå-weekend fyldt med shopping og fornøjelser, som til dig, der er i byen grundet et vigtigt forretningsmøde. Med Umeås bedste beliggenhed mellem Kungsgatan og Rådhusesplanaden og som nabo til Umeås største og friskeste indkøbscenter Utopia, er vi tæt på både butikker og restauranter.

Lækkert design til billige penge

Indretningsarkitekten Anders Björkén er stjernen bag ved Comfort Hotel Winns lækre design. Vores 185 nybyggede værelser giver dig en moderne indretning til billige penge. Foruden vores designermøbler fra Diesel by Foscarini og B&B Italia byder vi også på Umeås absolut bedste udsigt fra værelserne.

Café og Restaurant Guilty Pleasure

Guilty Pleasure serverer lækre retter, fristende desserter, kaffe, kage og både mousserende og forfriskende drinks i en hyggelig atmosfære. Restauranten ligger i stueetagen og byder dig velkommen til brunch, frokost, middag og aften.

Tæt på alt

Du finder vores hotel meget nemt. Comfort Hotel Winn ligger nemlig lige midt i byen, blot 15 minutter fra Umeås lufthavn, og lufthavnsbussen standser lige uden for hotellet. Kan det blive meget nemmere?

Comfort elsker, når man får lidt ekstra

Vi er vilde med tanken om, at vores gæster får lidt ekstra med sig, når de booker et hotelværelse. Du skal selvfølgelig ikke snydes for trådløst internet på værelset, naturligvis uden ekstra beregning. Vi disker også op med en stor morgenmadsbuffet, når du bor hos os. Skal du forlade hotellet en søndag, kan du allerede nu give dig selv en high five. Hver søndag lader vi dig nemlig beholde værelset helt frem til kl. 18.00, uden at det koster dig en krone. Så tryk du bare en ekstra gang på snooze-knappen. Lad os gøre det helt enkelt. På Comfort Hotel Winn betaler du ganske enkelt mindre for en helt igennem fantastisk hoteloplevelse.

Velkommen til Comfort Hotel Winn, Umeås hotteste hotel!

Kontakt

  • Skolgatan 62, Vasaplan 90329 Umeå , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Vasaplan busstoppested (lige uden for hotellet)

Fra Umeå Lufthavn

Lufthavnsbussen mod Umeå C

Taxi

Vi anbefaler Umeå Taxi +46 90 77 00 00 eller Eco Taxi +46 90 911 911

Om Comfort Hotel Winn

Antal hotelværelser

185 værelser, 370 senge

Afstand til lufthavn

Umeå Lufthavn: 5 km, ca. 15 minutter

Afstand til offentlig transport

Vasaplan busstoppested: 100 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.