Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Winn Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Winn

Umeå,  Sverige

Comfort Hotel Winn er et moderne Umeå-hotel. Dette er hotellet for dig, som er vild med et lækkert design, shopping lige rundt om hjørnet, fri internet samt god afslapning og Umeås bedste beliggenhed.

Comfort Hotel® Winn 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,5
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Winn

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi byder på en lækker morgenmadsbuffet med masser af økologiske og sunde valgmuligheder. Kort sagt, en rigtig hotelmorgenmad.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30
Early Bird (enklere morgenmad) kan du få inden almindelige tider. Kontakt receptionen for mere information og tider.

Vores morgenmad kan have varierende åbningstider i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

 

Parkering

Er du i bil, anbefaler vi parkeringshuset Nanna eller Navet, som ligger lige i nærheden af hotellet.

Parkeringsafgifter

110 SEK/døgn

Guilty Pleasure Café

Guilty Pleasure Café, enklere kaldet GP's, serverer herlige madretter, fristende desserter, fika og både sprudlende og svalende drinks i en behagelig atmosfære. Restauranten ligger på entréplan, og ønsker dig velkommen til både brunch, frokost, middag og aftensjov.

Åbningstider:

Mandag - torsdag: 11.30 - 23.00
Fredag: 11.30 - 01.00
Lørdag: 11.30 - 01.00
Søndag: 11.30 - 23.00

Træning

Comfort Hotel Winn samarbejder med USM, som er et nyopført og superfedt træningscenter. Det ligger i samme bygning som hotellet. Som hotelgæst køber du blot din træningsbillet i receptionen, og du får den naturligvis med rabat. Kontakt os for mere information.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Lazy Sunday

Vi elsker dovne søndage! Derfor lader vi dig beholde værelset helt frem til kl. 18.00 på alle søndage, og det koster dig ikke ekstra. Dette gælder ved ledig kapacitet, så tjek altid med receptionen ved indcheckning, om der er kapacitet. I sommerperioden har vi rigtigt mange gæster i huset, og så er det svært at tilbyde dette, men spørg gerne ved indcheckning! 100 SEK pr. time.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Hos os har du altid fri adgang til vores trådløse internet. Log ind på choiceguest.

Øvrige tjenester

  • Kæledyr tilladt

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.