Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Västerås Væsterås ,  Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Væsterås,  Sverige

Bo til en god pris i centrale Västerås, lige ved siden af centralstationen. Vi har hotelværelser for to til otte personer, en stor lobby med en barception, som er åben døgnet rundt, vaskerum og et moderne træningslokale. Vi ses på Comfort Hotel Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,6
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Västerås

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

På Comfort Hotel Västerås vil vi give dig en god start på dagen. Vi vil derfor tilbyde en morgenmadsbuffet med både økologiske og sunde valgmuligheder - en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden serveres i lobbyen og indgår altid i værelsesprisen.

Åbningstider

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Morgenmaden har varierende åbningstider under sommeren og i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider. 

Parkering

Ankommer du i bil? Så kan du parkere uden for hotellet. Betaling for parkering sker ved check-in.

Pris

Parkeringsplads: 135 SEK/døgn

Her kan du forudreservere parkering.

Fitness

Her på Comfort Hotel Västerås er det let at træne alt hvad du vil. Vi tilbyder et moderne træningslokale med crossfit. Så ingen undskyldninger - pak træningsskoene og kom i gang! For dig, der hellere vil træne udendørs, findes der fine løberunder lige uden for døren.

Åbningstider

Træningslokalet er åbent døgnet rundt.

Barception

I stueetagen serverer Barception kaffe, sodavand, drikke, snacks samt enklere mad med et tydeligt fokus på økologiske og sunde råvarer. Her kan du fylde på med tiltrængt energi, eller bare chille med en drink i vores lounge.

Self service station

Du kan checke in i vores smarte check-in-terminaler selv, så slipper du for at stå i kø.

Laundrette

Rejser du let, eller har du brug for at vaske noget tøj? Tag det roligt! Vi har både vaskerum og strygerum i vores lobby.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Lazy Sunday

Vi elsker dovne søndage! Derfor lader vi dig beholde værelset frem til kl. 18.00 alle søndage uden ekstra omkostning. Husk bare at sige det til receptionen! Og du, det kan ofte lade sig gøre at checke ind tidligere eller checke ud lidt senere andre dage også, hvis vi har ledige værelser - dog mod en afgift.

WiFi

For os på Comfort Hotel Västerås er det en selvfølge, at du skal kunne være online og surfe gratis - døgnet rundt. Derfor har alle vores værelser og fællesarealer gratis WiFi. Surf løs!

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.