Efter at have tilbragt en del tid med hjemmekontor og onlinemøder er det snart tid til at afholde konferencer på et sted, hvor der er plads til alle dem, du ikke har set i evigheder! Den nyåbnede kongreshal, Hangaren, ved Københavns Lufthavn står nu klar til at modtage dig og dine gæster – selvfølgelig med forholdsregler, så forsamlingen kan føle sig tryg og sikker.

Clarion Hotel & Comfort Hotel Copenhagen Airport

Er du parat til at genoptage konferencerne på ny, når rejserestriktionerne ophæves? Det er vi i hvert fald – og nu åbner vi Nordens største konferencecenter med Nordeuropas største kongreshal, Hangaren, blot 50 meter fra Københavns Lufthavn (Kastrup). Indlogér konferencedeltagerne på Comfort Hotel® Copenhagen Airport eller Clarion Hotel® Copenhagen Airport, som tilsammen har næsten 1000 hotelværelser med gåafstand til konferencecenteret. Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler for at forhindre smittespredning og holde dig og dine gæster trygge gennem hele opholdet.

comfort-copenhagen-airport_16_9 Comfort Hotel® Copenhagen Airports facade.

Nordens største konferencecenter

Det nye konferencecenter, som ligger i forbindelse med Comfort Hotel® Copenhagen Airport og Clarion Hotel® Copenhagen Airport ved Kastrup, udfordrer de store konferenceanlæg over hele verden. I marts 2021 åbnede Hangaren, som på nuværende tidspunkt er Nordeuropas største lufthavnskonferencecenter med plads til hele 2150 gæster – eller for at sætte det hele lidt i perspektiv; 5 Cessna-propelfly – i én og samme kongreshal!

Comfort Clarion Hotel Copenhagen Airport Hangar conference centre meeting room_16_9 Konferencehallen, Hangaren, har god plads til både gæster og køretøjer. Perfekt til store kongresser og messer.

Comfort Clarion Hotel Copenhagen Airport Hangar conference centre_16_9 Mingleområdet i konferencecenteret har rigeligt med siddepladser og forsamlingsområder, så du kan lære andre konferencedeltagere at kende eller bare tage en tiltrængt pause.

Efter så lang tid uden sociale arrangementer er det på tide med et rigtigt event. Hangaren er stedet, hvor du kan samle hele din organisation og holde en motivationstale inden opstarten af den almindelige arbejdshverdag. Planlægger du et mindre arrangement, tilbyder anlægget også flere moderne mødelokaler og konferencesale med plads til alt fra 500 til 10 personer, så du altid kan tilpasse forholdene til dit event.

Nyåbnet Comfort Hotel®

Comfort Hotel Copenhagen Airport Standard Room_16_9 Standardværelserne på Comfort Hotel Copenhagen Airport er indrettet i skandinavisk stil.

Det bliver intet problem at finde sovepladser til konferencedeltagerne, som kommer langvejs fra. Nyåbnede Comfort Hotel Copenhagen Airport samt Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger som nævnt i forbindelse med konferenceanlægget og har tilsammen næsten 1000 hotelværelser. På trods af sin status som budgethotel adskiller Comfort Hotel Copenhagen Airport sig fra andre Comfort-hoteller. Her kan man arbejde mellem sine møder ved store, fælles arbejdsborde, mingle med ligesindede i Barceptionen over en kop kaffe eller føre tankerne andetsteds over en runde bordtennis i lobbyen. Efter en lang dag kan du se frem til en tur forbi baren på 10. etage med udsigt over landingsbanen, så du kan slappe af og se flyene lette og lande.

Comfort Hotel Copenhagen Airport Barception_16_9 Barception og lobbyen på Comfort Hotel Copenhagen Airport tilbyder et sted at slappe af, socialisere og arbejde.

Nabo til Københavns Lufthavn

Er du udmattet efter en lang rejse, og ser du frem til at komme hurtigt frem til hotellet uden at skulle skynde dig for at nå toget eller bussen? Så har du heldet med dig, for her kan du faktisk ikke komme tættere på lufthavnen. Med en beliggenhed lige ved Københavns Lufthavn kan dine konferencedeltagere gå under et tag fra terminalerne til både Comfort Hotel Copenhagen Airport, Clarion Hotel Copenhagen Airport og konferencecenteret. De lokale gæster finder nemt vej på blot 15 minutter fra Københavns Hovedbanegård. Dette giver også gode muligheder for konferencegæsterne til at udforske fantastiske København, tage en tur til verdenskendte Tivoli eller opdage ægte dansk bagværk langs havnen.

copenhagen-nyhavn-dusk-light.jpg Nyhavn ved solnedgang er et vidunderligt syn, og at nyde en middag her er en oplevelse, man ikke vil gå glip af!