Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

WeCare - social ansvarlighed inden for Strawberry

Vi deler en tradition og kultur, hvor vi gør mere, end hvad der forventes af os, for gæsterne, vores medarbejdere, samfundet og miljøet. Vi kalder dette arbejde for WeCare.

WeCare handler om, hvordan vi i det daglige tager hånd om mennesker, miljø og forretningen på samme tid. Vi mener ikke, at vi kan drive en sund forretning uden også at tage vare på mennesker og miljø. Vi ved dog også, at vi ikke kan tage vare på mennesker og miljø uden at drive en forretning.

Vi har kortlagt, hvordan vores over 200 hoteller i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Litauen påvirker miljøet og samfundet rundt omkring dem. Vi har lyttet til vores gæster, leverandører og repræsentanter for vigtige samfundsfunktioner. Derefter har vi defineret en række hovedområder, som vi skal lægge ekstra vægt på i vores bæredygtighedsarbejde.

 

 

 


Hovedområderne er:

  • Mangfoldighed blandt de ansatte
  • Etisk og bæredygtig handel i vores leverandørkæder
  • Et lokalt socialt ansvar i vores naboskab
  • Miljø
  • God, sund og bæredygtig mad

 

Vi skal skabe muligheder for mennesker i og uden for vores virksomhed. Vi skal drive virksomheden med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi skal få vores gæster til at have det lidt bedre, når de tjekker ud, end da de tjekkede ind.

WeCare er en del af vores identitet og af vores kultur. Det er vi stolte over.

 

Læs mindre

6 bæredygtige fokusområder

For at kunne skabe en bedre verden arbejder vi med 6 indsatsområder. Følg de forskellige og læs mere om de forskellige områder: Hvad og hvor vi påvirker, hvad vi gør i praksis, og hvilke resultater vi har opnået indtil videre

3 grundværdier

Hos Strawberry har vi ambitiøse mål og et bredt engagement. Derfor måler vi vores fremskridt ud fra 3 forskellige punkter: People, Planet og Profit. Vi vil gerne vurderes på alle disse parametre. Hos os kan du sove med god samvittighet.

PEOPLE

Kernen i vores kultur handler om de mennesker, vi omgiver os med og møder hver dag.

Det er en af vores absolut vigtigste opgaver at minimere miljøpåvirkningen.

Bæredygtighed og valgmuligheder er en konkurrencefordel og giver en bedre forretning.

WeCare i flere tal

Vil du vide i detaljer, hvor WeCare-arbejdet udføres? Vil du tjekke tal, målsætninger, procenttal og udvikling sort på hvidt? Læs Strawberry årsrapport og bæredygtighedsrapporter nedenfor.

Strawberry årsrapport 2020-2021

I Strawberry’ overordnede årsrapport kan du se, hvordan det går for en af Nordens største hotelkoncerner. Få overblik over, hvor mange medarbejdere og hotelværelser der findes i organisationen, og hvor stor en omsætning vi har. Læs om vores nye satsninger og tjek, hvordan vi rent faktisk præsterer i forhold til vores 3 grundværdier. 

Åbn årsrapporten

Årsrapport: WeCare 2019

WeCare 2019 er årsrapporten, som går i dybden med Strawberry' bæredygtighedsarbejde. Her kan du læse om virksomhedens målsætninger og resultater inden for fokusområderne etisk handel, mangfoldighed, lokal social ansvarlighed, global social ansvarlighed, miljøvenlig drift og bæredygtig mad. 

Åbn årsrapporten (på engelsk)

Mål- og resultatvisning 2019

Her kan du nærstudere Strawberry’ bæredygtighedsresultat. Få et overblik over, hvor vi rent faktisk ligger i forhold til de ambitiøse mål om mangfoldighed inden for personale og ledelse, vandforbrug på hotellerne og økologiske varer til morgenmadsbuffeterne. Her holdes intet hemmeligt, og du er derfor hjertelig velkommen til at tage et kig på vores mål- og resultatvisning inden for bæredygtighed anno 2019.

Åbn visningen (på engelsk)
3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.