Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

WeCare - social ansvarlighed inden for Strawberry

Vi deler en tradition og kultur, hvor vi gør mere, end hvad der forventes af os, for gæsterne, vores medarbejdere, samfundet og miljøet. Vi kalder dette arbejde for WeCare.

WeCare handler om, hvordan vi i det daglige tager hånd om mennesker, miljø og forretningen på samme tid. Vi mener ikke, at vi kan drive en sund forretning uden også at tage vare på mennesker og miljø. Vi ved dog også, at vi ikke kan tage vare på mennesker og miljø uden at drive en forretning.

Vi har kortlagt, hvordan vores hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Litauen påvirker miljøet og samfundet rundt omkring dem. Vi har lyttet til vores gæster, leverandører og repræsentanter for vigtige samfundsfunktioner. Derefter har vi defineret en række hovedområder, som vi skal lægge ekstra vægt på i vores bæredygtighedsarbejde.

 

 

 


Hovedområderne er:

  • Mangfoldighed blandt de ansatte
  • Etisk og bæredygtig handel i vores leverandørkæder
  • Et lokalt socialt ansvar i vores naboskab
  • Miljø
  • God, sund og bæredygtig mad

 

Vi skal skabe muligheder for mennesker i og uden for vores virksomhed. Vi skal drive virksomheden med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi skal få vores gæster til at have det lidt bedre, når de tjekker ud, end da de tjekkede ind.

WeCare er en del af vores identitet og af vores kultur. Det er vi stolte over.

 

Læs mindre

6 bæredygtige fokusområder

For at kunne skabe en bedre verden arbejder vi med 6 indsatsområder. Følg de forskellige og læs mere om de forskellige områder: Hvad og hvor vi påvirker, hvad vi gør i praksis, og hvilke resultater vi har opnået indtil videre

3 grundværdier

Hos Strawberry har vi ambitiøse mål og et bredt engagement. Derfor måler vi vores fremskridt ud fra 3 forskellige punkter: People, Planet og Profit. Vi vil gerne vurderes på alle disse parametre. Hos os kan du sove med god samvittighet.

PEOPLE

Kernen i vores kultur handler om de mennesker, vi omgiver os med og møder hver dag.

Det er en af vores absolut vigtigste opgaver at minimere miljøpåvirkningen.

Bæredygtighed og valgmuligheder er en konkurrencefordel og giver en bedre forretning.

WeCare i flere tal

Vil du vide i detaljer, hvor WeCare-arbejdet udføres? Vil du tjekke tal, målsætninger, procenttal og udvikling sort på hvidt? Læs Strawberry årsrapport og bæredygtighedsrapporter nedenfor.

Policies & retningslinjer

Som medlem af Etisk Handel Norge er Strawberry forpligtet til aktivt at arbejde med rettidig omhu for ansvarlig forretningsdrift. Rettidig omhu er en risikobaseret tilgang til at respektere og beskytte mennesker, samfundet og miljøet i vores egne aktiviteter og i hele vores forsyningskæde. Vi forventer, at vores leverandører og partnere følger den samme tilgang.
Se vores policies & retningslinjer:

Emissionsrapport 2022

Vores mål er at blive helt klimaneutrale i vores egen drift inden 2030. Ved samme mål vil vi også have reduceret udledningen i vores forsyningskæde med 50%. Det er høje mål, og for at nå dem er vi nødt til at vide, hvor udledningerne sker i dag. Intet er hemmeligt, så tag et kig på vores emissionsrapport for 2022.

Rapporten er på engelsk.

Åbn rapporten

WeCare årsrapport 2022

I årsrapporten for WeCare kan du læse om bæredygtighedsarbejdet i en af Nordens største hotelkoncerner. Læs om vores nøgleinitiativer og hovedfokus inden for både miljømæssige og sociale udfordringer, og hvordan vi arbejder hen imod vores ambitiøse mål for 2030.

Se WeCare årsrapporter fra tidligere år:
Åbn WeCare Annual Report 2022
3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.