7 nætter + morgenmad for dig og en til? Eller vil du hellere have ubegrænset adgang til hotel på ferien? De mest populære hotelpas er klar til sommersæsonen 2022! Se priser og læs her, hvordan din sommer kan blive.

Two people kayaking in the sunset

Kampanjerne er slut for i år.

Vil du hoppe fra hotel til hotel i smukke Norden nu til sommer? Utroligt god idé! Vi har de perfekte hotelpas for dig! I år er det My Summer Treat og Unlimited Nights som sikrer sommeren. Hvilken vælger du?

My Summer Treat – strø 7 hotelnætter over din sommerferie

Vil du bo syv nætter på et og samme hotel? Det kan du! Vil du sprede dem ud over hele sommeren og hele Norden? Let’s go!

To mennesker, syv nætter, for 4280 kr. Mere end 100 hoteller at vælge mellem.

Sådan køber og bruger du My Summer Treat-passet

  1. Gå til My Summer Treat-købssiden og køb passet.
  2. Hotelpasset og kvittering sendes direkte til din indbakke.
  3. Når det er modtaget, kan du booke hotelnætter. Du behøver selvfølgelig ikke at booke alt på samme tid. Her booker du.
  4. Ud i Norden med dig! Det er smart at have hotelpasset med dig, siden du skal vise det ved indcheckning hver gang du ankommer til et nyt hotel.

Diving-into-a-lake_16_9

Unlimited Nights – bo så meget du vil til sommer

Med Unlimited Nights-hotelpasset i lommen kan du og din plus one bo så meget I orker, mellem 24. juni og 21. august. Her findes alle muligheder for at udleje lejligheden, pakke tasken og rejse hele sommeren.

Rejs til Luleå i nord og København i syd, over sundet til Malmø og videre til Stockholm, Helsinki, Gøteborg eller Oslo. Derfra har du hele perlebåndet af skønne norske kystbyer inden for rækkevidde. For 21.500 kr. har I 58 nætter og mere end 200 hoteller at vælge mellem.

Sådan køber og bruger du Unlimited Nights-passet

  1. Gå til Unlimited Nights-købssiden og køb passet der.
  2. Hotelpasset og kvittering sendes til din e-mailadresse.
  3. Nu kan du begynde at booke hotelnætter, hvis du vil. Link til bookingsiden får du via e-mail.
  4. Hav en helt fantastisk sommer, og husk at vise dit hotelpas ved indcheckning.

Couple holding hands on a beach_16_9

Begge pakker er gyldige mellem 24. juni og 21. august, og gælder for to personer i Standard- eller Moderateværelser. Bacon, croissanter, juice og alt andet i morgenmadsbuffeten indgår.

Skal børnene med? Op til to børn (maks. 9 år gamle) bor gratis, når de deler seng med sine forældre. For børn over 9 år skal du booke ekstraseng. Prisen for ekstraseng varierer mellem hotellerne, men det plejer at koste omkring 250 kr. pr. nat.