Har du hørt, at du kan bruge vores app til at låse din hoteldør op? Ja, det er faktisk sandt. Du kan aktivere elevatoren og åbne døren til dit hotelværelse ene og alene med mobilen. Nu slipper du for at holde orden på fysiske nøglekort, som nemt bliver væk eller har en tendens til at blive afmagnetiseret. Det eneste, du har brug for, er din mobiltelefon. Ved hjælp af funktionen Mobile Keys, som du finder i appen, kan du betale for dit ophold, tjekke ind, aktivere elevatoren, åbne din hoteldør, tjekke ud og meget mere. Nemt og trygt!

Strawberry app and a coffee

Vores app hjælper dig ikke blot med at låse døre op. Du kan selvfølgelig også booke hotel på rekordtid, betale, tjekke ind og ud af hotellet og have fuldt overblik over dine bonuspoint og bookinger. Ønsker du at kontakte det hotel, du har booket, finder du hurtigt kontaktoplysningerne under din booking i appen. Efter check-in kan du chatte med receptionen og nemt få information om alt vedrørende dit hotelophold.

Mobile Keys er tilgængelig på mange af vores hoteller, og vi arbejder hele tiden på at udbrede funktionen til flere hoteller!

Teknologi som værktøj for et bedre hotelophold

Med mobile nøgler og digital indtjekning vil hotellerne kunne bruge mere tid på gæsten. Samtidig får de mere tid til at hjælpe alle, som vil tjekke ind personligt, og køen bliver kortere, når der er travlt. Receptionisten kan se op fra PC-skærmen, fortælle om, hvad der sker på destinationen, reservere bord på restauranter, servere en kop kaffe og ellers tage sig af gæsterne. Flere smarte funktioner og nye sprogversioner er i vente.

Verdensrekord, da Mobile Keys låste flere end 2000 hoteldøre op

Vores app er blevet downloadet af hundredtusinder af hotelgæster og er i dag den hotelapp med flest brugere og mest funktionalitet. Det har længe været et ønske fra hotelgæster at kunne bruge mobiltelefonen som nøgle, og i januar 2018 blev der sat en ny verdensrekord, da 2000 glade gæster tog mobilnøgler i brug på vores hoteller i Stockholm. Løsningen med mobile nøgler er udviklet af ASSA ABLOY og bygger på platformen Seos® for at sikre det højest mulige sikkerhedsniveau.

Download appen, og nyd en nemmere rejseoplevelse. Vi glæder os til at se dig på vores hoteller og i vores app!

Alt bliver nemmere ved hjælp af appen. Har du downloadet den?

Her kan du downloade appen til iPhone

Her kan du downloade appen til Android