Gratis kaffe, billigere spa og digitale restaurantkuponer. Læs alt om vores nye medlemsfordele.

Coffe and Strawberry app.
Free coffee, digital restaurant vouchers and spa entry 2-for-1 - what’s not to like?

Bliv medlem i Strawberry

Nu er der endnu flere grunde til at blive medlem i Strawberry. Vi har nemlig opdateret medlemsfordelene. Fordi du som medlem skal kunne få fordel af fordelene også når du ikke bor hos os, og fordi du skal være glad og tilfreds! I den her artikel har vi samlet al information om, hvad der er nyt, forbedret og forandret.

1. 5-15% rabat på hotelværelser

Som altid får vores medlemmer den bedste pris på vores hotelværelser, mindst 5% rabat når du booker til Member Price. Nyt er, at vi tilbyder mere rabat under visse perioder og på udvalgte hoteller. For eksempel får du altid 15% rabat på weekender, hvis du vælger at forudbetale, altså booke med Member Price Prepaid. Medlemsrabatten baseres på vores standardpris, Web Price Flex.

Læs mere om fordelen her

2. Gratis kaffe når du vil!

Er det her måske den hyggeligste medlemsfordel indtil nu? Ja, i hvert ald for os - for det betyder, at vi kan møde dig oftere! Som medlem får du nemlig en gratis kop kaffe hver dag på vores hoteller. Så smut ind forbi et hotel, når du er i nærheden, så tager vi en varm kop kaffe sammen - it’s on us. Er du en af dem, der ikke drikker kaffe? Intet problem, du kan få en kop te, hvis du foretrækker det.

Læs mere om fordelen her

NCC-benefits-grab-a-coffee

3. Digitale restaurantkuponer - nu i hele Norden!

Som medlem i Strawberry får du nu en digital restaurantkupon pr. nat, når du bor på Quality Hotel, Clarion Hotel samt vores fritstående hoteller i hele Norden (Danmark, Norge, Sverige og Finland). Enkelt at holde styr på og enkel at bruge. Kuponen får du i vores app på ankomstdagen. Bor du på et hotel, der ikke findes i appen, får du i stedet en fysisk restaurantkupon. Har du ikke skaffet appen endnu, så kan du hente den her.

Udover at vi nu lancerer helt digitale kuponer, så introducerer vi dem også i Danmark og Norge. Fra og med nu får du en restaurantkupon i stedet for Bonuspoint på restaurantregningen, når du bor på hotel i Danmark eller Norge. Værdien på kuponen er det samme som tidligere:

Hvad kan du købe med kuponen?

At det hedder en Restaurantkupon giver nok et hint. Du kan bruge den for at del- eller helbetale din restaurantregning i hotellets restaurant eller bar. Bemærk dog, at den kun gælder for alkohol sammen med mad. Fuldstændige vilkår står på kuponen i appen.

4. Spaentré 2-for-1 for Gold- og Platinum-medlemmer

Vi vil tilbyde dig fordele, også når du ikke bos hos os. Derfor får vores Gold- og Platinum-medlemmer nu rabat på spaentréen på de hoteller, som har spa. Tag to personer afsted, men betal kun for én. Du behøver altså ikke bo på hotellet for at bruge fordelen, der skal bare være ledige pladser i hotellets spa.

Læs mere om fordelen her

relax-pool-stromstad-spa-resort

5. 500 bonuspoint hvis du booker via en ekstern bookingside

Booker du som medlem dit hotelværelse via eksterne bookingsider (f.eks. Hotels.com), så får du nu 500 bonuspoint, men du får ikke nogle andre medlemsfordele. Tidligere fik du medlemsfordele men ingen bonuspoint. Der er mange flere fordele ved at booke direkte hos os; du får altid de bedste priser, de mest fleksible vilkår for at ændre eller annullere bookingen samt enklere kommunikation med hotellet. Ved at samle bonuspoint, klatrer du hurtigere i medlemsniveauer, og kan hurtigere bruge medlemsskabets fordele, såsom bonusnætter eller andet sjovt.

6. Garanteret opgradering for Platinum-medlemmer - hvis der er ledige værelser, når du gennemfører din booking

Som Platinum-medlem er du garanteret en opgradering til næste værelseskategori uden ekstra omkostning, præcis som tidligere. Det nye er, at dette kun gælder hvis vi har ledige værelser i en højere værelseskategori, når din booking registreres i systemet.

Læs mere om fordelen her

Bliv medlem i Strawberry