Høje topper med puddersne, kilometerlange pister, gourmetmad og afterski i solskin. Det er let at forstå hvorfor skientusiaster verden over tager til Alperne. Læs mere om Alpernes mest populære skisteder i Østrig, Italien og Frankrig!

Downhill skiing sts alpereiser
Magical downhill skiing in the Alps

STS Alpresor er ikke længere en Strawberry-partner

Tid til en skiferie i år?

Hører du til dem som elsker at stå på ski, og byder du sneen velkommen med glæde? Vi forstår dig. Der er noget specielt ved at iføre sig varmt skiundertøj, tage skiene på og begive sig ud på pisterne.

Har vi heldet med os, bliver den skandinaviske vinter kold og hvid. Bliver vinteren derimod våd og grå af regn og sjask, kan du altid drømme dig væk – eller rejse væk. Som medlem optjener du bonuspoint ved at gøre det sidstnævnte. Europas vintermekka venter!

Bad Gastein Bad Gastein er et af Østrigs mest populære skisteder. Foto: STS Alpresor

Skiløb i verdensklasse i de østrigske alper

Med fantastisk skiløb, fremragende udsigt og afterski i verdensklasse har Østrig længe været det foretrukne valg hos mange skiløbere. Vil du begynde med en rigtig klassiker, anbefaler vi skisportsstedet Bad Gastein. Du finder den charmerende lille by i hjertet af Gasteinerdalen hvor den ligger helt omringet af snedækkede bjergtoppe. Her er noget for alle, både familien der er på en roligere skiferie, og vennegruppen som ønsker at afslutte de lange dage på de mest stejle bakker med rigtig afterski.

Saalbach har, ligesom Bad Gastein, afterski i topklasse og et landskab som får de fleste skientusiaster til at tabe pusten. En ny lift, som forbinder to store skisystemer, gør at du kan tage afsted på heldagsture og køre på ski så længe du vil.

Saalbach Hvidt på hvidt i Saalbach. Foto: STS Alpresor

Med en kombination af topmoderne faciliteter og traditionel tyrolerkultur har Ischgl både klasse og charme. Tag hertil hvis du vil have det bedste fra to verdener! Som STS Alpresor selv siger, så bliver du her mødt af både ”køer i gaderne og jetsettere i barerne”. Det kan jo ikke gå galt.

Med lange og varierede langrendsløjper, heftige offpiste-muligheder, og med afterski som aldrig svigter, er St Anton en destination som også bør prøves når Østrig står på rejseprogrammet.

Skirejser i de italienske og franske Alper

Alperne er ikke bare Østrig – både Italien og Frankrig tilbyder også fantastiske skidestinationer. For de madglade er det desuden svært at toppe kombinationen af eventyrlige skioplevelser med italiensk, stenovnsbagt pizza eller fransk chèvre og lufttørret skinke.

The Snow Flake restaurant i Cervinia The Snow Flake Restaurant i Cervinia. Foto: STS Alpresor

I Aostadalen finder du Cervinia, det højest beliggende skisportssted i Italien. Her, på de berømte bjerge Matterhorn og Monte Rosa, vender mange bakker mod syd. Det betyder sol, både når du tager de snedækkede bakker og bagefter, når du velfortjent sætter dig på en af de udendørs caféer.

Midt i Dolomitterne og i et af verdens største skiområder ligger den italienske by [Val Gardena] (http://www.alpresor.se/skidresor/italien/val-gardena/?ncc=1). Det her sted er fantastisk til dem der foretrækker langrendsski. Ud over majestætiske toppe og et stort antal nedadgående bakker, er der mere end 19 kilometer præparerede langrendsløjper.

Utfor i Val Gardena Alpint skiløb i Val Gardena. Foto STS Alpresor

Franske Val Thorens er kåret til det bedste skisportssted i Europa, med en skisæson som varer fra november til april. Med sine 2.300 meter over havet er dette Europas højest beliggende og mest snesikre skidestination. Kan du lide at feste til de lyse morgener? Eller elsker du fransk gourmetmad? Måske begge dele? Sikke et held, for i Val Thorens behøver du ikke vælge mellem udeliv eller kulinariske oplevelser – du får begge dele!

Solfylt afterski i de italienske alper Solrigt afterski i de italienske alper. Foto STS Alpresor

Fordele med Strawberry

STS Alpresor har rejser til 19 destinationer i Alperne, med direkte fly fra både Danmark, Sverige og Norge. Som medlem i Strawberry får du et bonuspoint per krone du bruger på alle bookinger hos STS Alpresor, blandt mange andre fordele.

Læs mere om medlemstilbuddet, og book skirejsen her.