Kalenderen er fyldt med aftaler, og du har hverken tid eller overskud til at rejse langt væk i ferien. Hvorfor ikke være turist i egen by - eller nabobyen - og forkæle dig selv med et hotelophold, der inkluderer en 3-retters middag & morgenmad til en god pris? Så er der ikke noget, der forhindrer dig i at tage direkte på arbejde dagen efter, men du foretrækker måske at sove længe?

Hotel dinner
Clarion Hotel® Post i Gøteborg byder på en lækker og velsmagende middag

Book nu

3-retters middag, overnatning og morgenmad

Dét at være turist i egen by må siges at være ret undervurderet. Ofte er man så forhippet på at rejse langt væk, når man skal planlægge den kommende ferie, at man helt glemmer, hvad ens eget land og by har at byde på. Bor du i Oslo, er du måske blevet overrasket over, hvor lille Sinnataggen er i Vigelandsparken, eller er du mon blevet overrasket over de optiske illusioner på Paradox Museum? Eller har du haft tid til at prøvesmage drinksene på den prisbelønnede cocktailbar Pier 42? Hvis du bor i Stockholm, har du måske vandret op, ned og sidelæns i den gamle bydel, men har endnu til gode at opleve en af de mange spøgelses- og historieture. Og har du nået at lægge vejen forbi alle de hyggelige spisesteder langs Nyhavn i København?


Take Five - Copenhagen _16_9Hyggelige Nyhavn i København er altid et besøg værd.


Få pulsen ned, skål og spis


Der findes skjulte perler i enhver by, og det er blot få klik på en tast, som står mellem dig og en helt vidunderlig og velfortjent ferieoplevelse. Invitér vennerne med på en bar til bar-tur rundt i Oslos gader. Thief Bar og Calmeyers Hage er her meget anbefalelsesværdige! Det er et perfekt udgangspunkt, inden du skal shoppe skatte i bydelen Grünerløkka. Få pulsen ned, noget godt i glasset og nyd en lækker 3-retters menu, mens du afslutter dagen på bedste vis.


Thief Bar - _16_9En drink på Thief Bar bør være med på turen rundt til byens barer.


Fortsæt med at skåle ud på de små timer, inden du lader den dejlige hoteldyne omfavne din krop, og dit hoved placeres på den dejlige hotelpude, der slår puden derhjemme med flere længder. Når du er veludhvilet (eller måske er du stadig en smule træt efter nattens udskejelser), er det tid til at nyde en lækker morgenmad på hotellet. Let’s face it: En hotelmorgenmad slår alt andet!


Vælg mellem et hav af byer


Er du fristet? Glem alt om tørre fiskeretter, udkogte kartofler og grøntsagsblandinger uden ret meget smag. I stedet kan du læne dig tilbage for en stund og lade hotellet tilberede din middag. Og du? Glem nu ikke, at vi har hoteller i en lang række byer. Du kan eksempelvis tage en rundtur til byens barer, shoppe, snuppe en middagssnack, eller hvad du nu vil i byer som Gøteborg, Bergen, Helsinki, Stavanger... you name it.


Clarion Hotel Helsinki utsikt_16_9Glæd dig til alt, hvad vidunderlige Helsinki har at byde på. Eller læn dig tilbage, og nyd udsigten fra Clarion Hotel® Helsinki.


Lad batterierne op hos os


Det er også helt okay bare at tjekke ind på hotellet - uden nogen som helst planer. Måske er det længe siden, du og din kæreste har lavet noget hyggeligt sammen – børnene, renoveringen, arbejdet eller grøntsagsdyrkningen i jeres drivhus har givetvis stjålet al jeres tid. I har derfor hårdt brug for tid og et pusterum, hvor I kan nyde hinanden fuldt ud. Hvad er bedre end at tilbringe 24 timer på et hotel med en 3-retters middag, overnatning og morgenmad? Hvis du skal lade batterierne op, har vi opskriften. Et spahotel kan være nøglen, hvis du er typen, der går efter den bedst mulige afslapning. Oh yessszzzz, give me!”


Standard room - Clarion Hotel Sea U_16_9Kunne det friste med et ophold på Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg?


Clarion Hotel The Hub (pool) - spa & relax (Hero)_16_9Vil du slappe af på Clarion Hotel® The Hub med middag og morgenmad? Yes, please!


Find et hul i kalenderen, og book allerede i dag!


Du kan selvfølgelig også tage hele familien med på tur. Enhver familie har et større potentiale til at ende i "zen-mode" på et hotel end derhjemme - måske indser du, at din familie ikke er helt så trættende, som tilfældet har været i den seneste tid. Find din kalender frem - hvad enten den er analog eller digital - og find et tidspunkt, hvor du kan få slappet af. Du kan sikkert altid finde et hul i kalenderen, ikke sandt?


Dinner winter - CL Amaranten brunch_16_9Af og til er det helt rart bare at kunne læne sig tilbage og ikke selv skulle lave maden.

Book nu

3-retters middag, overnatning og morgenmad