Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Spapakke for to fra 995 kr./person

Længes du efter noget ud over det sædvanlige? Book et roligt og afslappende ophold med hotelværelse og spaentré i én og samme pris.

Hotelovernatning og spa til pakkepris

Med spa på dit hotel behøver du ikke at lægge planer for dit ophold. Kom helt ned i gear, og lad afslapningen i spaen være den store oplevelse!

Nu kan du booke hotelovernatning, morgenmad og spaentré til en samlet pakkepris fra kun 995 kr pr. person. Vælger du det livlige Clarion Hotel® Post og Skönhetsfabriken eller det nyåbnede Clarion Hotel® Draken og Obie Spa?

Psst, vidste du, at det storslåede Clarion Hotel® Karlatornet åbner den 1. september? Book allerede nu dit ophold, og vær blandt de første til at sove i deres senge og slappe af i deres spa!

Når du har booket din pakke, vil du inden for 48 timer modtage en e-mail, hvor du kan booke din spatid via et link. Hvis du har booket Clarion Hotel® Karlatornet, vil du modtage e-mailen i august. Vær opmærksom på, at visse tider kan være fuldt bookede.

Dette indgår i pakken:

  • Hotelovernatning
  • Morgenmad
  • Entré til spa
  • Lån af badekåbe, håndklæde og tøfler
Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal pakker afhængigt af tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Pakken inkluderer entré til hotellets spa. Ønsker du at bestille en behandling, skal du kontakte hotellet direkte. Din booking kan afbestilles op til 48 timer før ankomstdagen. Morgenmad indgår på alle hoteller.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.