Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Middagspakke

Nu kan du booke en skøn hoteloplevelse i Norden med treretters middag, overnatning og morgenmad – alt sammen til en rigtig god pakkepris.

3-retters middag, overnatning og morgenmad!

En komplet hoteloplevelse er en perfekt måde at byde foråret velkommen sammen med en ven, et familiemedlem eller en, du holder af – eller hvorfor ikke nyde lidt luksuriøs alenetid?

Indled aftenen med en treretters middag, for så at lægge dig godt til rette i en tilpas blød hotelseng for at nyde en god nats søvn. Morgenen derpå kan du starte dagen på bedste vis med et stort morgenmadsudvalg – for hvad er et hotelophold uden? Book den ultimative middagspakke for en eller to personer.

Lyder en middag, overnatning og morgenmad i japansk stil som noget for dig? Så sørg for at booke middagspakken på Yasuragi.

Tilbuddet gælder hver weekend, fra torsdag til søndag, på ophold frem til den 28. april 2024. Book senest 25. april! Vil du gerne booke en middagsoplevelse til senere på foråret? Intet problem – find flere forårsdatoer for middagspakker her.

Vilkår og betingelser

I tilbuddet indgår en treretters middag, overnatning og morgenmad for en eller to personer, afhængig af hvad du booker. Rejser du med børn, skal du kontakte hotellet, du skalbo på, for også at booke middag til dem. Dette koster ekstra. Vi kan desværre ikke garantere en ny menu for dag to, når du booker tilbuddet for flere aftener. Tilbuddet gælder et begrænset antal hoteller og værelser med den 28. april 2024 som sidste mulige udcheckningsdato. Din booking kan afbestilles frem til kl. 16.00 på ankomstdagen. Afbestillingsvilkår, samt hvad som indgår i middagspakken, kan variere, når du booker på de fristående hotellers egne bookingsider. Læs gerne vilkårene grundigt.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.