Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Sommerpasset 2024 – 10 overnatninger!

Har du købt sommerpasset med ti overnatninger for 2024? Så kan du godt glæde dig til en fantastisk sommer. Book alle dine ti nætter via denne side! Husk at booke dine overnatninger senest 15. august for ophold mellem 20. juni og 18. august 2024.

Book sommernætterne her

Har du købt sommerpasset med ti hotelovernatninger for 2024? Så er du havnet på den rigtige side, heldige dig! Her booker du de ti hotelovernatninger, du allerede har betalt for, og kan vælge blandt over 100 hoteller at tilbringe sommeren på!

Sådan fungerer det:

  1. For at kunne booke dine hotelovernatninger her, skal du have købt sommerpasset med 10 overnatninger.
  2. Sådan booker du dine hotelnætter via denne side. Vær opmærksom på, at sommerpasset er personligt, og at bookingen skal foretages i ejerens navn.
  3. Ved indcheckning viser du dit digitale hotelpas samt angiver passets unikke kode.

 

Vil du booke et ophold på Lily Country Club med dit sommerpas? Så book dine overnatninger via dette link.

 

Klik her for svar på sædvanlige spørgsmål og fuldstændige vilkår.

Klik her for at se alle hoteller, du kan vælge mellem. 

Hvad inkluderer sommerpasset?

Sommerpasset gælder for 2 personer i standard- eller moderateværelser. Har du brug for en ekstraseng eller vil have dit kæledyr med, så hjælper vi dig gerne med at booke dette som tillæg. Bare kontakt hotellet, du vil bo på, og aftal dette med dem på forhånd. Så bliver der lagt en ekstra afgift til, som du betaler på hotellet. 

Medlemskab

Du er ekstra smart, hvis du er logget ind på din profil, når du booker, for så får du oversigt over dine bookinger på Min side. Og så tjener du bonuspoint. Er du ikke medlem? Bliv det her i fuld fart!

Vilkår og betingelser

Tilbuddet er personligt. Du skal købe passet, booke værelset og checke ind med samme navn. Legitimation skal fremvises ved indcheckning. Sidste mulige udcheckningsdato er 18. august 2024. Du kan afbestille opholdet frem til kl. 16:00 på ankomstdagen. Afbestilling sker via hjemmesiden. Booker du en nat på denne side uden at have et gyldig sommerpas, når du checker ind, skal du betale ordinær pris for værelset. For at kunne bruge dit hotelpas ved indcheckning, skal du have booket overnatningen på denne side. Morgenmad er inkluderet på alle værelser, foruden Comfort Hotel® Xpress. Vi kan ikke garantere, at alle hoteller er åbne eller har ledig tilgængelighed under hele opholdsperioden. Du optjener en kvalificerende nat pr. overnatning, og du får 1 bonuspoint pr. krone (DKK/NOK/SEK) og 10 bonuspoint per euro. Andre medlemsfordele er ikke inkluderet.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.