Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Lilla Roberts Helsinki ,  Finland

Hotel Lilla Roberts

Helsinki,  Finland

Lilla Roberts kombinerer historier fra fortiden med banebrydende modernitet. Nyd art deco-inspirerede værelser, moderne mødefaciliteter og fascinerende smage af Krog Roba og Bar Lilla e. beliggende i Helsinkis historiske designdistrikt.

Hotel Lilla Roberts 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Hotel Lilla Roberts

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Lilla Roberts er et hyggelig, men alligevel elegant hotel, der fint kombinerer moderne bekvemmeligheder med finurligt Art Deco-interiør fra 1930'erne og andre tilbageslag i fortiden. Dette vidunderligt indbydende hotel åbnede i august 2015, og ligger i en stille sidegade i Helsinkis historiske designdistrikt tæt på fremragende restauranter, butikker og attraktioner.

Hotellet

I lokaler, der plejede at huse en elektrisk transformationsstation og en politistation, tilbyder Lilla Roberts nu 130 stilfulde og rummelige værelser i fem kategorier, samt en dejlig gårdhave og en terrasse. Ved at kombinere nordiske og lokale smagsoplevelser med en antydning af nordisk galskab, er Bar Lilla e og restaurant Krog Roba begge populære blandt de lokale. Hotellet har også to mødelokaler og et veludstyret fitnessrum.

Beliggenhed

Lilla Roberts ligger mellem Helsinkis travleste forretningsdistrikt og det mest prestigefyldte boligområde i byens meget stilfulde designdistrikt. Kvarteret har mange restauranter, barer, butikker, seværdigheder, museer og kunstgallerier, og du er også kun en kort gåtur fra Esplanade Park og andre attraktioner.

Design & stil

Lilla Roberts interiør er trendy og stilfuldt med masser af Art Deco. Atmosfæren er indbydende, varm og hyggelig med et twist af elegant luksus. Store vinduer og højt til loftet skaber en fornemmelse af den gamle verdens raffinement midt i travlheden i en moderne by. Hotellet er bygget i lokaler der tidligere var en elektrisk transformationsstation (1909) og en tidligere politistation (1974-2012), hvilket kombinerer moderne faciliteter med en fin historie. Bygningen blev skabt af arkitekten Selim A. Lindqvist i 1909, og hotellets interiør blev designet af Jaakko Puro.

Værelser

Lilla Roberts har 130 stilfulde og rummelige værelser i fem værelseskategorier: Komfort, Stil, Luksus, Juniorsuite og Suite. Alle værelser har en unik karakter med masser af legende og moderne detaljer. Forbindelsesrum er en fremragende måde at sikre plads nok til familier eller grupper af venner, som rejser sammen. Vores største værelse er en fantastisk suite på 100 kvadratmeter med et fantastisk udvalg af luksusfaciliteter. Suiten har to soveværelser, en stue og to badeværelser og har udsigt over Kasarmitori-pladsen.

Nordisk morgenmad

Vores morgenbuffet inkluderer en række nordiske delikatesser, som fremhæver økologiske og hjemmelavede råvarer med et twist. Er du eventyrlig nok til at afslutte dit morgenmåltid med saltet lakrids eller et supersundt shot lavet af vilde, finske bær?

Krog Roba

Krog Roba er en afslappet, men alligevel elegant restaurant, der tilbyder gæsterne en sæsobaseret menu bestående af moderne nordiske smage, frisk fisk og veganske retter. Restaurantens fremtrædende karakter med en god dosis af nordisk galskab ses måske mest i det fantastiske udvalg af desserter. Forbered dig på nogle overraskende smagskombinationer inklusive havtorn og salmiakki (finsk saltet lakrids). Det atmosfæriske og spændende Art Deco-design skaber en dejlig atmosfære, og Krog Roba er det perfekte sted at have en intim middag for to såvel som store gruppesammenkomster. Kom og nyd den populære brunch, spis frokost eller forkæl dig selv med en overdådig middag!

Bar Lilla e.

Bar Lilla e. ligger i lobbyen. Den dejlige stueatmosfære med en stor dosis kreativitet gør den til et ideelt sted at hænge ud med venner og familie, eller til et sted hvor du kan læne dig tilbage og slappe af efter en lang dag med en drink. Baren er åben hver aften, og vi har en heldagsmenu med masser af lækre retter.

Modepartnere

Lilla Roberts støtter finsk design med sit modepartnerkoncept. Forskellige finske modemærker udstilles i hotellets lobby i to måneder ad gangen, og hotellets gæster er berettigede til eksklusive tilbud. Partnere inkluderer det bedste fra finsk mode såsom Klaus Haapaniemi & Co., Lumi Accessories, Klaus Haapaniemi, Minna Parikka, Katri Niskanen, Samuji og Nomennescio. #lillarobertslovesfashion

Møder og arrangementer

De inspirerende faciliteter på Lilla Roberts tilbyder en unik ramme for møder og andre arrangementer, og alle vores åbne mødelokaler er udstyret med moderne teknologi. Restaurant Krog Roba serverer velsmagende nordisk mad til uforglemmelige konferencefrokoster og -middage. Efter arbejdsdagens afslutning kan deltagerne slappe af på Bar Lilla e. kendt for sine ekstraordinære bartendere. Hvis vejret tillader det, kan man nyde kaffepausen i den stilfulde gård på hotellet.

Krog Roba, kan også lejes til private arrangementer såsom bryllupper og fødselsdagsfester. Der er plads til op til 100 personer.

Fitness

Du kan nyde en god træning lige når du har lyst i vores døgnåbne fitnesscenter. Brug af fitnesscenteret er gratis for alle hotellets gæster.

Kontakt

  • Pieni Roobertinkatu 1-3 00130 Helsinki , Finland

Mere information

Find vej til hotellet

Metro, tog og sporvogn

Metrostation: Helsingin Yliopisto
Sporvognsstation: Erottaja, tag sporvogn 10
Togstation: Rautatieasema

Lufthavn

Helsinki-Vantaa lufthavn ligger cirka 30 minutters kørsel (20 km) fra hotellet.
Tog: Der er en hurtig, direkte togforbindelse (I & P-tog) mellem lufthavnen og togstationen.
Bus 615: hvert 10-20 minut mellem lufthavnen og togstationen.

Taxi

30 minutter til hotellet. Vi anbefaler Helsinki Limo +358 207 870 360.

Om Hotel

Antal værelser

130

Antal konferencelokaler

2

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.