Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Lilla Roberts Helsinki ,  Finland

Hotel Lilla Roberts

Helsinki,  Finland

Lilla Roberts kombinerer historier fra fortiden med banebrydende modernitet. Nyd art deco-inspirerede værelser, moderne mødefaciliteter og fascinerende smage af Krog Roba og Bar Lilla e. beliggende i Helsinkis historiske designdistrikt.

Hotel Lilla Roberts 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,9
af 10
Vurdering for Hotel Lilla Roberts

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Træd ind i vores lyse morgenmadslokale og få en god start på dagen. Vores morgenbuffet indeholder en række nordiske delikatesser, herunder økologisk grød, rå vegansk grød, rustikt brød lavet af organisk mel, frugt og forskelligt pålæg. Kaffedrikkere kan nyde en lækker kop mørk italiensk, mens tedrikkere kan vælge fra vores sortiment af økologiske te af høj kvalitet. Vi anbefaler dig at prøve noget lokalt produceret honningmjød fra Mesilä-bi-gården såvel som vores kokkes særlige enebærkrydrede laks. Nyd en behagelig start på dagen med et strejf af nordisk galskab. Prøv saltet lakrids eller et supersundt shot lavet af finske vilde finske bær!

Morgenmaden serveres:

Mandag - Fredag: 6.30-10
Lørdag - Søndag: 7.30-11

Pris for gæster, der ikke bor på hotellet: 24 EUR / person

 

-->opdatér pris/åbningstider

Parkering

De af jer, der ankommer i bil, kan bruge Q-Park Kasarmitori garage. Gæster er berettiget til 20% rabat i garagen. Du kan få rabatkuponer i receptionen.

Du kan gå køre ind/ud af garagen på Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki, og du har adgang til garagen til fods fra S-Market Kasarmitori, Fabianinkatu 4.

Laundry service

Vi tilbyder vask og strygning til vores gæster på hverdage. Dit tøj vil blive returneret til dig samme dag, hvis du afleverer vasketøjsposen i receptionen før kl. 9. Hvert værelse er også udstyret med et strygejern, som findes i klædeskabet eller en fordamper.

Gym

Du kan træne, når det passer dig. Brug af fitnesscenteret er gratis for alle hotellets gæster, og alt hvad du behøver for at få adgang til faciliteterne er dit nøglekort. Fitnesscenteret har Amer Sports 'Precor-udstyr, frie vægte, kettlebells, løbebånd, en stepmaskine, en crosstrainer, træningsbolde og måtter.

Lilla Roberts' fitnesscenter er åben døgnet rundt.

WiFi

Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Cykling i byen

Hvis du gerne vil opleve Helsinki på cykel, kan du låne en af vores cykler i receptionen. Vores personale vil med glæde give tips til gode cykelruter, og du kan få et kort fra receptionen til at planlægge din rejse. Bemærk, at der ikke kan reserveres cykler på forhånd.

Kæledyrsvenligt

Lilla Roberts er et kæledyrsvenligt hotel, så du kan tage din lodne ven med på dit Helsinki-eventyr!

Roomservice

Der er noget specielt ved at overnatte på et hotel! Forkæl dig selv med en afslappet morgenmad, bestil en flaske champagne til en speciel lejlighed eller kom dig efter en lang dag med et måltid i din egen komfort.

Roomservice er tilgængelig inden for restaurantens åbningstider.

Concierge

Alle vores receptionister er uddannede concierger, og nogle af dem hører også til den internationale Les Clefs d’Or concierge-forening. En concierge kan hjælpe dig med alle bookinger og specielle anmodninger, såsom transportarrangementer, restaurantreservation, ture, booking af lejebiler og billetspørgsmål.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.