Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Finland

Comfort Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Finland

Vi byder dig varmt velkommen til Comfort Hotel® Helsinki Airport i Helsinki Lufthavn. Uanset om du rejser alene, med din familie eller en gruppe venner, har vi værelser, der passer til dit budget.

Comfort Hotel® Helsinki Airport 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Velkommen til Comfort Hotel® Helsinki lufthavn, lufthavnens mest cool hotel! Hotellet er velegnet til dig, der rejser alene, i forbindelse med arbejde eller med familie og venner. Uanset årsagen til rejsen kan vi garantere en god start med komfortable, rummelige værelser, der passer til dit budget. Vi tilbyder de tjenester, du har brug for, og skærer det unødvendige væk. Skånsomt for din pengepung og langt fra simpelt.

Bo tæt på terminalen

Hotellet ligger kun 50 meter fra terminalen, så et par skridt og et par hop, og du er ved terminalens område for check-in. Med indendørs adgang, selvfølgelig.

Barception

Vores Barception (bar + reception) er stedet at være, når du er klar til at tjekke ind og ud, eller hvis du har lyst til en snack eller forfriskning.

Hotelværelser

Hotellet har adskillige værelseskategorier, som tilbyder noget for forskellige behov og præferencer. Vores Compact værelser er ideelle til solorejsende, mens vores XXL-værelser med køjesenge til op til 8 personer er perfekte til familier eller vennegrupper. Hvis du ønsker et mere luksuriøst ophold, kan du bestille et af vores superior værelser!

Træningsrum

Motionsrummet ligger lige ved siden af Barception.

Parking

Der er mere end 10.000 parkeringspladser i Helsinki lufthavn. Parkeringsgaragerne P1-3 ligger tættest på hotellet, og tre af dem har også flere pladser med ladestationer til elbiler. Bemærk, at parkeringsafgifterne varierer. Du kan reservere en plads og betale for din booking her.

Velkommen til Comfort Hotel® Helsinki Airport!

Kontakt

  • Taivastie 1 01530 Vantaa , Finland

Mere information

Find vej til hotellet

Offentlig transport til Helsinki-Vantaa Lufthavn

Togrejsen mellem Helsinki centrum og Helsinki-Vantaa Lufthavn tager kun 30 minutter. HSL Airport-busserne 615 (fra Helsinki Hovedbanegård) og 617 (fra Hakaniemi) kører mellem Helsinki centrum og lufthavnen. Afstanden fra lufthavnen til hotellet er cirka 50 meter.

Taxi

Tel: +35 01007300

Om Comfort Hotel Helsinki Airport

Antal hotelværelser

211

Barception

Bar + reception = Barception

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.