Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du midt i centrum. Værelserne med søudsigt er komfortable og lyse. Takket være en god beliggenhed tæt på butikker, marina, restauranter og udeliv er vi det perfekte valg, uanset om det gælder en konference eller ferie.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Ålesund

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Quality Hotel Ålesund – et fullservice hotel med fantastisk søudsigt og en central beliggenhed. Vi tilbyder 131 lyse og delikate værelser og suiter, moderne konferencefaciliteter samt bar og restaurant midt i hjertet af Ålesund.

131 lyse og delikate værelser og en fantastisk havudsigt

Bor du på Quality Hotel Ålesund, får du et komfortabelt ophold og en god nats søvn. Vores 131 lyse og delikate og suiter er designet med tanke på komfort og funktionalitet. Værelserne er desuden lyse, rummelige og flera byder på en fabelagtig havudsigt.

Morgenmadsbuffet og restaurantoplevelser på The Social Bar & Bistro

Hotellets restaurant, The Social Bar & Bistro, ligger på første etage. Hver morgen serverer vi vores lækre morgenmadsbuffet med et stort udvalg af favoritter, økologiske produkter, Fairtrade-kaffe og meget andet godt. Det er også her, at vores konferencegæster og større grupper får serveret deres forudbestilte frokost eller middag.

Til middagen kan du vælge fra bistro-menuen, som byder på det bedste inden for klassiske bistroretter med et moderne twist.

Lobbybar med udendørsservering

På første etage, lige ved receptionen, ligger Skanzen Bar. Her kan du nyde en espresso, et glas vin og lidt godt til ganen. Det er et perfekt sted til uformelle møder eller et afslappende fyraftensarrangement med kollegerne. Om sommeren kan du sidde ude på terrassen, som vender ud mod vandet. Nyd udsigten med en frisk drink og et herligt måltid i solen. Læs mere om vores faciliteter her.

650 m2 med konferencefaciliteter

Via 11 fleksible mødelokaler og moderne udstyr har vi alt det, du har brug for til et vellykket arrangement. Vores plenumsal har højt til loftet, gode lysforhold samt havudsigt og udgang til en privat brygge. Vores konferencefaciliteter strækker sig over 650 m2 og egner sig godt til alt fra seminarer til workshops, messer, selskaber og bryllupper.

Træningsrum

Ønsker du at træne for at få ny energi, har vi et veludstyret træningsrum på hotellet. Der er gratis adgang for alle vores gæster.

Handicaptilpassede værelser

Vi har 10 handicaptilpassede værelser med en universel udforming. Kontakt os for nærmere information og booking af disse værelser.

Kontakt

  • Sorenskiver Bullsgt. 7 6002 Ålesund , Norge

Mere information

Find vej till hotellet

Bus

Busstationen ligger ca. 10 minutter til fods fra hotellet

Transport til lufthavn

Ålesund Lufthavn Vigra ligger 17 km fra hotellet

Togstation

Åndalsnes togstation, 2 timer med bil fra hotellet

Taxi

Vi anbefaler Ring Taxi Ålesund, telefon +47 07012 eller Ålesund Taxi, telefon +47 70103000

Om Quality Hotel Ålesund

Antal hotelværelser

131 værelser, 307 senge

Konference- og mødekapacitet

9 fleksible møde- og konferencelokaler - plads til 350 personer

Afstand lufthavn

17 km - ca 20 minutter med bil

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.