Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Oleana Bergen ,  Norge

Hotel Oleana

Bergen,  Norge

Med vores centrale beliggenhed midt i centrum, kun 100 meter fra det meste byden har at tilbyde, er du tæt på shopping, kunst og kultur, barer og restauranter. Hotel Oleana er en solklar hub for dit næste besøg i Bergen.

Hotel Oleana 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores standard dobbeltværelser på ca. 15-26 m2 er enten møbleret med en dobbeltseng (160 cm bred) eller to enkeltsenge (80 cm bred). På værelset finder du desuden garderobe, skrivebord med stol, tv, lænestol, minibar samt et stort spejl. Samtlige badeværelser har hårtørrer. Badeværelsetre er med bruser. Nogle af værelserne vender ud mod vejen, mens andre har udsigt over bjergene. Flere af vores værelser kan knyttes til en junior suite.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores superior dobbeltværelser på 20-25 m2 er møbleret med en dobbeltseng (150-160 cm bred) eller to enkeltsenge (2x80 cm). På værelset finder du et klædeskab, skrivebord med stol, tv, lænestol, minibar og elkedel. Der er endvidere mulighed for at indsætte en barneseng, og flere af værelserne er connecting-room. Badeværelset har hårtørrer, shower gel, shampoo og balsam. Værelserne har enten udsigt til vejen eller bjergene. Bemærk, at enkelte af værelserne har altan.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores deluxe dobbeltværelser på 15-26 m2 er forsynet med en dobbeltseng (enten 150-160 cm eller 180 cm bred). På dit værelse finder du også et klædeskab, skrivebord med stol, tv, lænestol eller opholdsområde samt minibar og kaffemaskine. Nogle af værelserne har plads til en ekstra seng eller barneseng. Flere af værelserne kan forbindes. Badeværelset er med bruser, hårtørrer, shower gel, shampoo og balsam. To af vores deluxe dobbeltværelser har badekar. Værelserne har enten udsigt til vejen eller bjergene.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Oleana suite Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores elegante suiter på 30-35 m2 er møbleret med en seng, der enten er 160 cm eller 180 cm bred. Denne værelsestype har desuden klædeskab, skrivebord og stol, tv og lænestole. Der er endvidere en minibar, kaffemaskine, badekåber og tøfler. Enkelte af værelserne har plads til en ekstra seng eller en barneseng. På badeværelset er der også både hårtørrer, shower gel, shampoo, balsam, lotion, et rense- og barberingskit samt tandbørster. De fleste suiter har både bruser og badekar, nogle har regnbruser. Værelserne har enten udsigt til vejen eller bjergene. Bemærk, at enkelte af værelserne har altan.
 • Rygning ikke tilladt
 • Familieværelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.