Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Oleana Bergen ,  Norge

Hotel Oleana

Bergen,  Norge

Med vores centrale beliggenhed midt i centrum, kun 100 meter fra det meste byden har at tilbyde, er du tæt på shopping, kunst og kultur, barer og restauranter. Hotel Oleana er en solklar hub for dit næste besøg i Bergen.

Hotel Oleana 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,0
af 10
Vurdering for Hotel Oleana

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Et boutiquehotel, som giver dig en hoteloplevelse udover det sædvanlige. Bergen centrum er lige uden for hoteldøren med kort gangafstand til det meste, byen har at byde på.

Velkommen til vores spektakulære Hotel Oleana

Vores hotelkoncept er bygget omkring Bergens stolthed, Ole Bull, den berømte violinist og komponist fra 1800-tallet. Bjørnstjerne Bjørnson omtalte Ole Bull som "Det første og største Festøieblik i det norske folks liv". Vi ønsker også, at dit ophold på Hotel Oleana skal blive et "Festøieblik" for dig. Hjertelig velkommen!

Mer statlig ramme for et Bergen-ophold finder du næppe!

I flere hundrede år har Ole Bulls plads været et pulserende hjerte for meget af byens kulturliv, og et mødested for byens befolkning. Fashinable hoteller på Ole Bulls plads har budt velkommen til gæster fra nær og fjern i flere generationer. Vores smukke hotelbygning fra 1925 er totalrenoveret og ombygget til et spektakulært og moderne hotel i Ole Bulls ånd. Hotellet har facader mod Ole Bulls plads med meget ludt og grønne parkanlæg, og øverst på pladsen ligger den majestætiske Den Nationale Scene.

Violinisten og komponisten Ole Bull var måske verdens første superstjerne

Han fejrede musikalske triumfer over hele verden, fra da han debuterede hjemme i Bergen som otteårig med Harmoniens orkester, til han spillede "På solen jeg ser" højt oppe på Kheopspyramiden i Egypten. Han levede livet fuldt ud, men havde også visionære tanker og idéer for fædrelandets fremtid. Oleana var navnet på en utopisk koloni, som Ole Bull grundlagde for nordmænd i USA. Navnet symboliserer stadig kreativitet, et åbent sind, og en lille smule bergensk vildskab. På samme måde som vores spektakulære Hotel Oleana – med Bergens mange eventyr lige uden for hoteldøren.

Værelser og atmosfære giver dig en spektakulær hoteloplevelse

Hotel Oleana er bygget med inspiration fra kunst og kultur fra Ole Bulls spændende liv, i et koncept vi kalder "Violin Art". Det er farverigt. Dristigt. Spænstigt. Lidenskabeligt. Og giver sanserne en fejring af det gode liv. Her finder du stilfulde designmøbler, morsomme og burleske kunstværk, store italienske lysekroner, luksuriøse engelske badekar, og selvfølgelig det vigtigste – komfortable senge. Forkæl dig med lidt ekstra luksus i en af vores Oleana-suiter med balkon mod Ole Bulls plads. Vores signatursuite har badekar for to, et stille superiorværelse mod baggården og udsigt mod Fløyen, et dristigt Deluxeværelse med rund glasbruser med regnbruser, skærmet eller uskærmet. 
Vores værelsestyper giver dig valget med udsigt over pulserende Ole Bulls plads, eller en roligere stemning mod baggården. Kontakt os gerne for information om vores handicaptilpassede værelse og faciliteter.

Vores grønne Hotel Oleana

Vores hotel er forkæmper for bæredygtighed og at spare på miljøet. I linje med alle hoteller i Strawberry, er Hotel oleana også certificeret med miljøstandarden ISO – 14001e.

Læs mere om Bergen her.

Kontakt

  • Øvre Ole Bulls plass 5 5012 Bergen , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Om Hotel Oleana

Bus/tog

Bergen station.

Fra Bergen lufthavn, Flesland

Flybus til Festplassen, Bergen centrum. 

Taxa

Vi anbefaler Bergen Taxi,
telefon +47 07000.

Om Hotel Oleana

Antal værelser

97 st

Antal mødelokaler

2 st

Afstand lufthavn

Bergen lufthavn, Flesland: 21 km,
ca 30 min med bil.

Afstand lokaltrafik

Bergen station: 1 km

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.