Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Hamar

Book et hotel i Hamar – byen, som ligger ved Norges største sø, Mjøsa. Her finder du både museer, historiske bygninger og et stort kulturtilbud. Med andre ord er der meget at lave, og hvis du har brug for lidt tips, skal du bare tage notater.

Historie på skinner

Hvis du er historieinteresseret, er Hamar en spændende by. Domkirken kan prale af næsten 1000 år gamle katedralruiner, udstillinger fra jernalderen og middelalderen samt et friluftsmuseum med mange antikke bygninger.

Et andet spændende museum i Hamar er det norske jernbanemuseum. I over 100 år har dette museum formidlet udviklingen af jernbanen i Norge til offentligheden, og i dag er det både et indendørs og udendørs museum med tog fra Norges historie. Det giver et interessant historieindblik for både store og små.

Aktiviteter og festivaler

Når du først har taget turen til Hamar, kan du få glæde af de mange aktiviteter og oplevelsestilbud. Hvis du nyder at være udendørs, er der gode muligheder for cykling, skiløb, fiskeri eller kajaksejlads på Mjøsa.

Hamar er også kendt for Vikingeskibet, en indendørs sportshal, der blev bygget til OL i 1994 som et skøjteanlæg. I dag benyttes det til meget mere, blandt andet The Gathering, som er et stort computerevent, som afholdes hvert år i påsken.

Hamar kan også være med, når det gælder festivaler. Børn og unge kan muligvis være særligt interesseret i festivalen Stoppested Verden, der bliver arrangeret af det norske jernbanemuseum. Denne festival er et mødested for forskellige kulturer, og de unge får her blandt andet adgang til koncerter, udstillinger, workshops og meget mere. Der er også en masse spændende mad på programmet. De voksne kan blandt andet rette sigtekornet mod Hamar Ølfestival og Hamar Middelalderfestival.

Mad i historiske lokaler

I Hamar kan du nyde en masse forskellig mad, lige fra sushi til lokale retter. Der er flere forskellige restauranter, og den mest berømte er måske Basarene. Denne bygning blev bygget for over 100 år siden og har huset mange forskellige butikker og andet gennem årenes løb. I dag er der en såkaldt foodhall med caféer, restauranter og mikrobryggerier. Her kan du få lokal mad direkte fra de lokale leverandører.

Kom rundt

Det er nemt at rejse til Hamar, du kan tage både tog og busser eller køre i bil. Når du er ankommet til byen, kan du tage med de lokale busser.

Konferencer, møder og lokaler i Hamar

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Hamar? Du finde vores udvalg her.  

Nærliggende destinationer

Gjövik
Lillehammer
Gardermoen

 

Læs mindre
8 hoteller i Hamar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.