Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Fæstningen Hotel & Resort Kongsvinger ,  Norge

Fæstningen Hotel & Resort

Kongsvinger,  Norge

Festningen Hotel & Resort er centralt placeret i Kongsvinger, indenfor fæstningsmurene i Øvrebyen. Hotellet med historisk betydning har mødelokaler, restaurant og værelser til overnatning - et unikt hotel for unikke oplevelser.

Fæstningen Hotel & Resort 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Kongsvinger Festning ligger på toppen af Kongsvinger, vores eget Soria Moria. Kongsvinger Festning er - hvis ikke umuligt - så i hvert fald svært at ikke lægge mærke til, når man har taget turen til Kongsvinger. Fæstningen er et vigtigt kulturminde og en unik destination for dig, som elsker at rejse til stedet, hvor historien sidder i væggene, eller for dig, der vil sætte en unik ramme omkring dit bryllup, konfirmation eller 50-årsdag. Dette er også stedet for firmaer, som vil gøre noget specielt udover det sædvanlige.

Renovering og historisk atmosfære

Fæstningen er nu renoveret og klar til brug - det synes vi er utroligt herligt! Dette er virkelig et hotel med historisk betydning i norsk sammenhæng. Fæstningen har rødder helt tilbage til 1600-tallet, og har været en vigtig brik i Norges rigspolitiske historie, for Norges selvstændighed og ikke mindst for at beskytte landets grænset - fra et historisk perspektiv.

Det er måske ikke alle, der ved, hvad en kaserne er - kort forklaret er det en militær bygning for soldater. Vores kaserne kan dateres helt tilbage til 1771, og vi elsker, hvordan den fremstår i al sin pragt efter at have gennemgået en totalrenovering. Kongsvinger Festning er virkelig et genuint unikt hotel med omkring 60 senge fordelt på 28 store og små værelser, alle med sit særpræg og med historisk atmostfære. Flere af værelserne har panoramaudsigt over Glomma og Finnskogen! Med originale tapeter og detaljer, som virkelig sætter stemningen i værelset, er dette et unikt værelser, hvor du kan sænke skuldrene og bare slappe af i.

Kulinariske oplevelser i historiske omgivelser

Lad os tage dig med på en rejse; en rejse i historiske lokaler, hvor vi serverer nærproduceret mad, som et nøje planlagt ud fra sæsonens råvarer. Vi har flere lokaler, som er velegnet til middag, selskaber og events.

Kursus og konference

Vi har flere konferencelokaler, og kan tage imod grupper på op til 140 personer. Alle vores mødelokaler er lyse og hyggelige.

Velkommen til Kongsvinger Festning!

Kontakt

  • Kongsvinger Festning 2213 Kongsvinger , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Bus og tog

Med hjælp af rejsevejledningen ruter.no kan du planlægge turen til os med offentlig trafik. Kongsvinger station ligger 1,4 km fra os.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen

Fra Norges hovedlufthavn til Kongsvinger tager det lidt over 1 time med bil. Du kan også tage Flytoget til Oslo S, og derefter tog til bus til Kongsvinger fra Oslo S.

Taxi

Vi anbefaler Kongsvinger Taxi: +47 03650

1800-tallet

I de rigtigt gamle dage måtte man tage sig hertil på gåben eller (hvis du var rig eller utroligt heldig) til hest. Lidt afhængig af hvor du befinder di i landet, kan du regne med 1-30 dages rejsetid til fods. God tur!

Om hotellet

Antal hotelværelser

28 dobbeltværelser

Afstand til lufthavnen

Oslo Airport Gardermoen: 51 km

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.