Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Norefjell

Velkommen til Norefjell og det prisbelønnede hotel Norefjell Ski & Spa. Her kan du fornøje dig med både slalom gennem fjeldene og herlig afslapning i vores spaafdeling. Denne smukke perle ligger bare 90 minuter fra Oslo.

En rig naturoplevelse

Et besøg i Norefjell er noget af en naturoplevelse. Her finder du et af Norges bedste skisteder med Nordeuropas højeste bjergvæg. Norefjell er perfekt både hvis du søger adrenalin og ro. Udsigterne fra skibakkerne er ikke til at slå, og den kolde luft er utroligt oplivende. Gennem Norefjell Ski & Spa kan du få anbefalinger og assistance med forskellige spændende aktiviteter for enhver smag. Hvis du skulle blive træt af at flyve rundt i puddersneen, kan du variere det med vandring, kælkning, eller hvorfor ikke badning?

Spa og wellness

Efter en hel dag i bakkerne findes der ikke noget bedre end rigtig afslapning! Norefjell Ski & Spa tilbyder en omfattende spa-oplevelse. I vores spaafdeling kan du nyde en række herlige behandlinger inspireret af den rene nordiske natur. Eller hvad med et isbad, sauna, jacuzzi eller et fodbad? Ikke mindst i den udendørs jacuzzi er det lidt af en oplevelse. Medbring en god drink, og nyd den flotte fjeldudsigt! Norefjell Ski & Spas har vundet World Travel Awards pris for bedste spa hele fire gange.

Konference, møder og lokaler i Norefjell

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Norefjell? Du finder vores tilbud her.

Nærliggende destinationer

Kongsberg
Drammen

 

Læs mindre
6 hoteller i Norefjell

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.