Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Oslo Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® Oslo

Oslo,  Norge

Lige ved Oslo S og Barcode rejser der sig et nyt hotel midt i hjertet af Oslo. med fokus på kunst og oplevelser. Oplev den unikke beliggenhed i den spændende og nye bydel Bjørvika.

Clarion Hotel® Oslo 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,0
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Oslo

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vil du bo midt i Oslos nyeste og mest spændende bydel Bjørvika, der ligger mindre end 500 meter fra Oslo S? Du kommer til at bo på et splinternyt Clarion-hotel, hvor der er fokus på kunst, lækker mad og fantastiske hoteloplevelser. Vælg Clarion Hotel Oslo.

Fantastisk beliggenhed ved Operaen og Barcode

Clarion Hotel Oslo kan virkelig bryste sig af en unik beliggenhed. Hotellet ligger i Oslos nye og attraktive bydel Bjørvika. Det er nabo til Operaen og det nye Munchmuseum, som åbner dørene i 2020. Det ligger desuden lige ved Barcode og i gåafstand til knudepunktet Oslo S. Du befinder dig kort og godt lige midt i byens puls.

255 værelser, suiter og moderne konferencefaciliteter

Du kan både vælge Clarion Hotel Oslo til en storbyweekend i Oslo, til den store konference samt til diverse events. Her er der 255 værelser, lækre suiter og konferencekapacitet til hele 1200 personer fordelt på 1500 m2. Den største sal er gigantisk og har plads til hele 400 personer i en biografopsætning. Udover flotte værelser og mødelokaler tilbyder vi også et moderne og veludstyret træningslokale på hotellet.

Shutter Bar

I Shutter Bar kan du nyde mad og drikkevarer af høj kvalitet. Her er du hjertelig velkommen, uanset om du er overnattende gæst på hotellet eller ikke. I sommerhalvåret kan du slå dig ned på udeserveringen, som vender mod Akerselven.

Oslos nye kunsthotel

På Clarion Hotel er stemningen, kunst og kultur altid i fokus, også her på Clarion Hotel Oslo. Det er byens nye galleri med en permanent kunstsamling, som suppleres af udstillinger og arrangementer i et tæt samarbejde med Oslos kulturinstitutioner. Kunsten har også en plads i selve indretningen. Du kan se frem til design i verdensklasse og den nyeste kunst.

Kontakt og adresse

  • Dronning Eufemias Gate 15 0191 Oslo , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Om Clarion Hotel Oslo

Antal hotelværelser

250 værelser

Antal mødelokaler

13 lokaler, plads til op mod 400 deltagere

Afstand til lufthavn

Gardermoen: 50 km, omkring 40 minutter

Find vej til hotellet

Med bus og sporvogn

Stoppested Bjørvika

Fra Gardermoen

Lufthavnstoget til Oslo S

Med taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, tlf. +47 023 23

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.