Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken i Oslo har en super beliggenhed i Kvadraturen, der ligger i hjertet af Oslo, blot få minutters gang fra Oslo centrum. Hotellet blev renoveret i 2021, og hotellets træningslokale fylder hele underetagen.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,8
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Børsparken

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Børsparken ligger i Oslos mest centrale kvarter, et stenkast fra Oslo centrum. Med 248 værelser, visse af dem med privat balkon, et træningslokale som fylder hele underetagen samt en stor og social lobby er dette stedet at bo, når du besøger Oslo.

Er du nysgerrig efter at se, hvordan det ser ud hos os? Klik her for at tage en virtuel rundvisning inden du kommer på besøg!

Crossfit-inspireret trænongslokale

Comfort Hotel Børsparken er mere end bare et hotel. I hele kælderetagen finder du Nordens første crossfit-inspirerede træningscenter, der ligger inde i et hotel. Muligvis et af Oslos bedste. Her træner du gratis når du vil, døgnet rundt. Det er bare at pakke tasken!

Tæt på det hele

Vi ligger blot 350 meter til fods fra Oslo centrum, og du kan derfor ikke bo tættere på centrum end her hos os. Lige rundt om hjørnet venter alt fra delikate restauranter til byens bedste shoppingmuligheder. Vil du have tips til fornøjelser og teater i Oslo, eller vil du gerne finde et lækkert spisested, så spørg os til råds. Vi har et ret godt overblik over, hvad der sker i Oslo.

Slap af i lobbyen og nyd udsigten over Oslo

I vores Lobby Lounge får du rig mulighed for at klare et par arbejdsopgaver i ro og mag, men du kan også sagtens nyde en øl med vennerne. Måske går du efter at kombinere forpligtelser og fornøjelser? Du må endelig ikke gå glip af vores hyggelige balkon på 8. etage, hvor du kan nyde udsigten over Operahuset og Oslofjorden. Læs mere om Oslo her.

Et værelse til dig - en fremtid til andre

Udover at være et helt almindeligt hotel, fungerer Comfort Hotel Børsparken som et værktøj for mennesker, som har brug for vejledning, kunskab og erfaring på vejen til et fast arbejde i et inkluderende arbejdsliv. Sammen med OsloKollega ansætter vi mennesker, som er faldet uden for det almindelige arbejdsliv, og har derfor flere ansatte på arbejdstræning hos os til enhver tid. Men hjælp fra vores gæster giver vi dem værktøjerne og erfaringen som behøves for at komme tilbage i arbejdslivet.

Mere om hotellet

Vil du vide mere om, hvad vi som hotel kan tilbyde dig? Her har vi samlet svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende Comfort Hotel Børsparken.

Velkommen til Comfort Hotel Børsparken. Hotellet til dem, der ønsker at bo smart, moderne og tæt på alt!

Kontakt

  • Tollbugaten 4 0152 Oslo , Norge

Mere information

Om Comfort Hotel Børsparken

Antal hotelværelser

248 værelser, 437 senge

Afstand til lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen: 52 km, ca. 35 minutter

Afstand til offentlig transport

Busstop og metrostation Oslo S: 70 meter

Fra Oslo S (centralstation) afgår der shuttlebusser til Gardermoen.

Find vej til hotellet

Med metro, bus og sporvogn

Oslo S (centrum)/Jernbanetorget

Fra Gardermoen Lufthavn

Shuttlebus til Oslo S (Centrum)

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi. Ring på +47 023 23 eller download app’en Taxifix ved at sende ordet taxifix til +47-023 23.

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.