Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norge

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norge

Velkommen til Quality Hotel™ Hasle Linie! Hotellet ligger i den moderne og lettilgængelige bydel Hasle i Oslo. Hotellet får 211 værelser, restaurant Bistro X, bar med udeservering og træningslokale på 1600 kvm samt stor konferencekapacitet.

Quality Hotel™ Hasle Linie 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Hasle Linie

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Når du bor på Quality Hotel™ Hasle Linie, er du uden for den kompakte bykerne i Oslo, men alligevel centralt og med enkelt adgang til alt det vidunderlige, hovedstaden kan byde på. VIl du ta en matbit eller tage en drink på udeservering, behøver du ikke engang forlade hotellet.

I nærheden af det, der sker

Hotellet ligge i Hasle, centralt i Oslo, mellen Carl Berner, Løren, Sinsen og Tøyen. Hertil kommer du enkelt med både bus eller t-bane. Det tager kun otte minutter med t-banen fra Jernbanetorget, Oslos knudepunkt. Fun fact for dig, der er lidt kendt i Oslo: der er faktisk lige så lang mellem Oslo S og Hasle, som der er mellem Oslo S og Majorstuen.

The Social Bar & Bistro

Velkommen til The Social, den perfekte bistro og bar på vores hotel. Menuen byder på internationale bistroklassikere med et moderne twist. Man siger jo, at mad er den hurtigste vej til vores hjerter - og vi er helt enige. Uanset om du er på udkig efter en let bid eller et solidt måltid, har vi noget for enhver smag. Om sommeren anbefaler vi at sidde på barens skønne udendørs terrasse.

Tilgængelighedstilpasset

Uanset om du er kørestolsbruger, har nedsat syn eller hørelse eller har allergier, vil du få et behageligt ophold hos os. Med et gennemgående funktionelt design er Quality Hotel Hasle Linie tilgængeligt for alle, fra ankomst til afrejse. Læs mere om vores tilgængelighedstilpasninger her

Ekstra stort træningslokale

Synes du, at det mest irriterende med at rejse, er at du kommer ud af træningsrutinen, har du intet at frygte når du skal bo her. Træningslokalet på 1600 kvadratmeter har alt, du kan have brug for af udstyr til både styrke- og konditionstræning. Her træner du som gæst til nedsat pris.

Det perfekte hotel for familier eller idrætshold

Quality Hotel™ Hasle Linie har totalt 211 hotelværelser, 408 senge, 3 store familieværelser og flere værelser med sovesofa. Flere af hotellets dobbeltværelser har også en connecting door mellem sig - hvilket er perfekt for familier eller andre større selskaber.

Konference hos os

Test et nyt hotel, næste gang du skal arrangere konference - tag turen til os! Vores store sal på 380 kvadratmeter har plads til 450 personer i biografopsætning.

Kontakt

  • Bøkkerveien 15 0579 Oslo , Norge

Mere information

Om Quality Hotel Hasle Linie

Antal hotelværelser

211 værelser

Konferencekapacitet

700 personer totalt

450 personer i biografopsætning i den største sal

350 ved langbord til middag

Flere fleksible mødelokaler til enhver anledning

Find vej til hotellet

Til/fra Gardermoen, Oslo lufthavn

Flybus F5

T-bane og rejseinformation

Linje 5 til Hasle og linje 4 til Løren

Thej Ruter-appen eller www.ruter.no for information

Bus

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 02323

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.