Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim er et moderne hotel centralt i Midtbyen. Vi kender Trondheim og guider dig til de bedste restauranter, museer og oplevelser. Hotellet har 194 værelser, tre små mødelokaler, træningslokale og bar.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Trondheim

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi serverer en morgenmadsbuffet med økologiske produkter samt mange sunde og velsmagende produkter. Vælg bl.a. mellem nybagt brød, frisk frugt, røræg og delikat pålæg.

Morgenmad

Mandag - fredag: Kl. 07.00 - 10.00
Lørdag: Kl. 08.00 - 11.00
Søndag: Kl. 08.00 - 11.00

Ønsker du tidlig morgenmad?

Det ordner vi! Bare giv os besked i receptionen, så står maden klar, når du skal afsted næste morgen.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Mødelokaler

Comfort Hotel Trondheim tilbyder dig moderne mødefaciliteter i spændende og urbane omgivelser. Vores møderum Tokyo har plads til 14 personer og indeholder det nyeste inden for tekniske løsninger, så du kan være sikker på et vellykket møde. Vi er behjelpelige med å tilrettelegge for middag, drikkevarer og sosiale aktivieter etter dine ønsker og behov. Avslutt dagen med en bedre middag hos en av våre mange naboer eller med en drink i vår Barception.

Book konference

Ønsker du at modtage et tilbud? Hvis du skal holde et møde, så send os en forespørgsel på co.trondheim@strawberry.no. Vi er altid klar med et godt tilbud!

Fitnessfaciliteter

Gå ikke glip af et besøg i vores fantastiske fitnessrum, der holder åbent 24/7. Vi har både vægte og konditionsmaskiner. Som gæst på Comfort Hotel Trondheim kan du benytte fitnessfaciliteterne, så ofte du vil, og når du vil. Vores fitnessfaciliteter holder åbent døgnet rundt.

Åbningstider

Alle ugens dage: Døgnet rundt

Lobbyshop

I hotellets Barception kan du både checke ind, købe noget at drikke, småretter, paraplyer eller tandpasta. Vi har det mest, du har brug for, hos os!

Lazy Sunday

Vi kan godt lide sløve søndage. Derfor lader vi dig beholde værelset frem til kl. 18.00 på alle søndage uden ekstra omkostninger. Det er som regel også muligt at tjekke ind lidt før eller lidt senere på andre dage. Det kræver blot, at vi har plads og en lille ekstra betaling fra dig.

Kæledyrsvenligt hotel

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket «Comfort Hotel», og så er du inde! Enkelt og godt.

Øvrige tjenester

  • Joggingrunde
  • Elevator
  • TV
  • Kopimaskine
  • Handicapværelser
  • Strygejern og strygebræt
  • Røgfrit hotel
  • Café

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.