Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotel i Åre med boliger, konferencer og oplevelser. Nyd den prisbelønnede spa, mad fra fjeldet og afslappet lodgeliv på hotellet. Lige udenfor venter Åres skibakker, vandreruter og storslåede udsigter.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,7
af 10
Vurdering for Copperhill Mountain Lodge

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Steel standard Maks. 2 personer

Læs mere map
22 kvm stort dobbeltværelser med indretning i varm farveskala. I værelset finder du et skriveborg, tv med Playstation 3, hårtørrer, pengeskab, strygejern, strygebræt, morgenkåbe og tøfler. Du har også mulighed for at lave en kop kaffe eller te i værelset. Badeværelset har kobberskimrende klinker, bruser og gulvvarme. Værelserne ligger på 3. etage med udsigt mod stueetagen og skov. I denne værelsestype er der ikke plads til en ekstraseng.
 • Hårtørrer
 • Lokale telefonopkald - mod betaling
 • Morgenkåbe
 • Rygning ikke tilladt
 • Cd/dvd-afspiller i tv
 • Makeup-spejl
 • Skrivebord
Se priser og tilgængelighed

Suite Maks. 5 personer

Læs mere map
Vores kobbersuiter er perfekte til familier og venner. Suiten har to separate soveværelser: Et med dobbeltseng og et med køjeseng. Fællesrummet har også god plads til at være sammen i sofagruppen eller ved barbordet. I suitens kitchenette kan I varme kakao eller tilberede mellemmåltider. Badeværelset har dobbeltbruser, dobbelt håndvask, varme i gulvet og kobberskinnende kakler. Indretningen er holdt i en varm farveskala med moderne designklassikere og naturmaterialer. Der er mulighed for at opsætte en ekstraseng, hvis suiten bookes af fem personer.
 • Vægseng
 • Rygning ikke tilladt
 • Køkken
 • Sovesofa
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.