Medlemskab
Pool with a view at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.

Spa med panoramaudsigt over Årefjällen

Book nu

Det flotte syn og stilheden fra de svenske fjelde bibringer en særlig ro. Kombinér det med varmt vand, som omslutter kroppen, og blød musik, som når ørerne, og du har den ultimative spa-oplevelse. Copperhill Mountain Lodges spa er som en oase i fjeldene og tilbyder en magisk udsigt og afslapning.

Hvilken spapakke vælger du?

Efter en dag på skibakken eller vandrestien er det rart at træde ind i det varme miljø i Copperhill Mountain Lodge Spa og blive taget godt imod. Her tilbydes der flere forskellige spapakker med forskellige behandlinger, ritualer, måltider og selvfølgelig med adgang til den prisvindende spa. Fra de indendørs pools og den udendørs pool får du en uovertruffen udsigt over de majestætiske fjelde, hvilket skaber en storslået kombination af natur og luksuriøs afslapning.

En privat spa til dig og dine venner

Hvis du vil forkæle dig selv med det lille ekstra, kan du også booke det private spaområde til et par timers luksus med familien, vennegruppen eller kollegerne. Her bydes du velkommen af en smuk oase med sauna, spabad og relaxområder, ligesom du også kan bestille noget godt at spise og drikke. Copperhill Mountain Lodge er virkelig et spahotel, der løfter din oplevelse i Åre til det næste niveau!

View from indoor pool at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.Lounge area at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.Indoor pool at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.

Copperhill Mountain Lodge

Åre

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Søndag

  08:00 - 20:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Björnen Copperhill 62, 837 97 Åre
 • contactPhoneTelefon
  +46 647 143 00
 • emailContactE-mail
  info@copperhill.se
 • calendarReservation
  Book nu