Medlemskab
Picture of Åre from above.

Spa for alle i Åre

Åre tiltrækker med vintersport og naturoplevelser – men der er også plads til varme og afslapning. Forkæl krop og sjæl ved at tage en pause fra hverdagens stress og jag. Start dagen på skibakken med fuld fart og frisk luft, og afslut med en afslappende tur i spaen.

Slap af i spaen efter en dag på skibakken

Det er så sundt og forfriskende i de nordiske fjelde! Her dominerer friluftslivet med både alpint skiløb og langrend samt hundeslædeture, snescooterkørsel og vandreture. Men når de hektiske aktiviteter er veloverståede, er det rart at kunne træde ind i et roligt og harmonisk miljø og lade varmen omslutte både krop og sjæl.

Sauna, dukkert eller massage?

Heldigvis tilbyder Åre flere forskellige spabade med varme pools, tør- og dampbad, jacuzzier, dejlig massage og ansigtsbehandlinger. Der er en spa for alle – uanset om du rejser med familie, venner eller kæresten.

Prisvindende spa med panoramaudsigt

Et af de spabade, som er utroligt værdsat af Åres gæster, er Copperhill Mountain Lodge Spa. Det er en prisvindende spa med panoramavinduer, som tilbyder en betagende udsigt over Åreskutan og de majestætiske fjelde. Nyd dampen fra både de indendørs og udendørs bade, varme saunaer, beroligende relaxområder og behagelige behandlinger. Det er tid til at koble af!

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage