Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotel i Åre med boliger, konferencer og oplevelser. Nyd den prisbelønnede spa, mad fra fjeldet og afslappet lodgeliv på hotellet. Lige udenfor venter Åres skibakker, vandreruter og storslåede udsigter.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Copperhill Mountain Lodge

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Copperhill Mountain Lodge i Åre byder på en arkitektur i verdensklasse med en varm atmosfære og omhu for hver detalje. Beliggenheden er perfekt i forhold til skiområder og vandreruter, der ligger lige uden for døren. Efter aktive dage på fjeldet venter der afslapning i hotellets spa, madoplevelser med udgangspunkt i fjeldet og udsigter, som strækker sig mange kilometer.

Konceptet

Hotellet har fået sit navn, fordi området tidligere var en del af Fröa Gruva - en kobberglimtende æra af hårdt arbejde og velstand. Nutidens besøgende overvældes af naturen, de storslåede fjeldudstigter og hotellets spektakulære arkitektur, kunst og desing. Året rundt byder vi dig velkommen til en varm atmosfære af venlige mennesker, ild i pejsen og nydelse for alle sanser.

Kunst, design og arkitektur

Hotellets arkitektur er signeret af verdensnavnet Peter Bohlin, som er kendt for at have tegnet Apples prestigebutikker i New York, London og Tokyo samt Bill Gates private bolig. Med Copperhill Mountain Lodge har man en skabt en moderne version af en klassisk skihytte i autentiske naturmaterialer som fyr, gran, kobber og skifer med store åbne flader og generøse lysindfald. Indretningen er karakteriseret af en varm, mættet farvepalet, naturmaterialer, moderne designklassikere og europæisk samtidskunst af højeste klasse.

Drømmeområde for skientusiaster

Om vinteren kan du spænde skiene på lige udenfor hotellet og begive dig ud i Åres vidtforgrenede liftsystem. Liften Copperhill Express bringer dig hele vejen hjem igen. Vi ligger tæt på Åre-Björnens langrendscenter og turspor, og du kan tage på helikopterskiture fra hotellets egen heli-pad. Læs mere om hvad Åre og hotellet har at tilbyde her!

Fjeldvandring

I sommerhalvåret og hen på efteråret venter velafmærkede vandreruter lige uden for døren. Bærkurve og vandrestave kan du låne på hotellet. Vi giver dig gerne tips om de smukkeste ture og har også vores egen fjeldguide, som alle vores gæster får udleveret.

Prisbelønnet spa

På hotellet finner du Level Spa & Health Club (vinder af “Årets Spamiljø” i European Hotel Design Awards 2009) Her kan du nyde varme kilder indendørs og udendørs, spapool indendørs, panoramaudsigter mod Åreskuden, sauna og træningsfaciliteter. Vil du have endnu mere privatliv, er der en adskilt spaafdeling for op til 20 personer.

Værelser og suiter

Vil du have et værelse med udsigt eller en suite til hele slænget? Du kan vælge alt fra dobbeltværelser og romantiske suiter for to til praktiske familiesuiter med køkken eller suiter, der er store nok til at rumme to familier eller alle vennerne. Alle værelser og suiter er indrettet i en varm og mættet farveskala med naturmaterialer, designklassikere og historiske billeder fra Åres historie. Copperhill Mountain Lodge åbnede i september 2008 og er siden august 2009 blevet drevet af Strawberry. Copperhill Mountain Lodge er også medlem af Design Hotels™.

Kontakt

  • Copperhill 62 837 97 Åre , Sverige

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Åre station Skift her til taxi til hotellet.

Fra Åre Östersund Lufthavn

Åre Flygtransfer

Fra Trondheim Værnes Lufthavn

Åre Flygtransfer

Med taxi

Som hotelgæst får du rabat hos Taxi 25000, ring på telefon +46 647 502 00.

Helikopter

Helikoptertransfer kan bookes via hotellet. Tag kontakt med hotellet for yderligere information.

Om Copperhill Mountain Lodge

Antal værelser

112 værelser, 420 senge

Antal konferencelokaler

6 lokaler, plads til 500 deltagere

Afstand til lufthavne Åre Östersund Lufthavn:

80 km, ca 1 time Trondheim Værnes Lufthavn: 130 km, Ca. 2 timer

Afstand til togstation Åre station:

7 km

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.