Medlemskab

5/36

Copperhill Mountain Lodge

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotel i Åre, som tilbyder overnatning, konferencer og oplevelser. Nyd den prisvindende spa, det lokale køkken og afslappende hytteliv på hotellet. Åres skiløjper, vandrestier og storslåede udsigtspunkter venter lige udenfor.

Læs mere om hotelletchevronDown

Industriel historie og naturligt design


Navnet stammer fra områdets industrielle historie som en del af Fröa-minen i Åre – en af Sveriges vigtigste kobberminer frem til begyndelsen af 1900-tallet. I dag er området præget af nypræparerede skiløjper og et fantastisk fjeldlandskab. Copperhill Mountain Lodge er medlem af Design Hotels™ og er designet til at smelte sammen med naturomgivelserne med sine autentiske træ- og stenmaterialer og store, luftige værelser, der lukker lys ind og sætter fokus på hotellets spektakulære kunstsamling og hyggelige atmosfære.


Drømmested for alpinister og naturelskere


Spænd skiene på lige uden for hotellets døre, og begiv dig ud på Åres fantastiske skibakker. Når dagen er omme, tager Copperhill Express-liften dig direkte tilbage til hotellet og den knitrende pejs. Hvis du er virkelig erfaren i off-piste, kan du tage dig til fjeldtoppene med helikopter fra hotellets egen helikopter-pad. Om sommeren finder du smukke fjeldstier at udforske – du kan låne en bærkurv, vandrestave og -kort i receptionen.


Et hotel med det hele


Romantisk skiferie, afslappende spaweekend eller en eksklusiv konferenceoplevelse? Med 7 konferencelokaler og plads til op til 500 personer kan du skabe det ultimative event for din organisation. Den prisbelønnede Level Spa tilbyder afslappende forkælelse i varme kilder med panoramaudsigt både inde og udendørs. Sulten? Hyg dig over let mad og en drink ved pejsen i baren Fireside, eller tag det til nye højder med fine dining på Restaurant Niesti.

tripAdvisor4.5 / 5958 anmeldelsernewTab
ski-in-ski-out

Ski-in & ski-out

Kun 40 m fra bakken og lift til døren

spa

Prisbelønnet spa

Behandlinger, pool og sauna med fjeldudsigt

hotel

Designhotel

Unik arkitektur, der inddrager naturen

På hotellet

24h24 h reception

parkingTypeParkering

gymTræningsrum

climateControlKlimaanlæg

roomServiceRoomservice

petsAllowedKæledyr tilladt

hotelLoungeLobby lounge

workAreaArbejdsområde

sunTerraceSolterrasse

tableTennisBordtennis

airHockeyAir hockey

laundryServiceVaskeservice

skiRentalSkiudlejning

skiInSkiOutSki in & out

priceTagLobbybutik

wifiGratis wifi

barBar

breakfastMorgenmad

restaurantSmallRestaurant

spaSmallSpa

luggageBagageopbevaring

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedRygning forbudt

giftBenefitGavebutik

Find os

Åre Björnen 62

83013, Åre, Sverige

Vejbeskrivelse

Godt at vide