strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Rooftop pool at spa hotel Clarion Hotel Sundsvall.

Slap af på et spa i vidunderlige Sverige

Længes du efter en luksuriøs spaweekend? Eller måske bare et sted, hvor du kan komme ned i tempo i et par timer? Du behøver ikke tage så langt væk! I nabolandet Sverige er der et hav af fantastiske spahoteller og separate spasteder – hele vejen fra maleriske Smygehuk i syd til mægtige Kiruna i nord.

Spaoplevelser for enhver smag

Uanset om du vil nyde en varm sauna i et smukt naturmiljø eller slappe af i en tagpool i hjertet af den pulserende storby, kan du være sikker på, at Sverige har en skræddersyet spaoplevelse til dig. Hvis du kan lide at koble af til lyden af bølgeskvulp, er der for eksempel talrige hoteller med spa langs kysten. I den nordlige del af landet finder du spahoteller med udsigt til storslåede bjergområder! Besøger du en større by, kan du tjekke ind på et luksuriøst spahotel tæt på shopping og restauranter.

Find din yndlingsspa i det aflange land

Hvad er vigtigt for dig, når du skal forkæle dig selv med en weekend på spahotel? For nogle er det rigeligt med en opvarmet pool, mens andre vil kunne booke luksuriøse skønheds- eller massagebehandlinger. Nogle mener derimod, at træning er den bedste måde at slappe af på. Gå på opdagelse blandt Sveriges store og varierede udvalg af dejlige spaer, og find et sted, du får lyst vil at vende tilbage til - gang på gang.