MedlemskabMine bookingerKundeservice
People at cosy restaurant in Sweden.

Mad og drikke på den svenske "madhimmel"

Den svenske restaurantscene har længe været førende, når det kommer til kvalitativ madlavning og spændende restaurantoplevelser. Det har været med til at sætte Sverige på det kulinariske verdenskort - og det er derfor, vi ikke kun fokuserer på alle Michelin-restauranterne.

En af verdens bedste madnationer

I Norden er vi ret forkælede, når det kommer til mad - vi vil ikke lade os nøje med god mad, men vil også have en lækker og næringsrig mad - til en attraktiv pris. I takt med at flere vælger at gå ud at spise, popper der nye restauranter op overalt i Sverige. Smag og inspiration bliver i dag hentet fra alle verdenshjørner, og ofte behøver du ikke tage særligt langt for at sætte tænderne i en ægte napolitansk pizza eller en rygende frisk pad thai.

Find din næste restaurantoplevelse

Hvad vil du teste næste gang? Klassiske, nordiske smage i et moderne bistromiljø? Autentiske kinesiske retter i en pulserende restaurant på 10. etage med udsigt over havet? Eller ser du frem til at sætte tænderne i en saftig bøf i en mørk og hyggelig bar? Her præsenterer vi dig for forskellige restaurantkoncepter i Sverige, så dit valg bliver lettere. Hvad enten du leder efter en cocktailbar i det centrale Stockholm eller farverige mexicanske restauranter i Malmø, finder du det her.